Στο "πόδι" η μαθητική κοινότητα της Νάουσας


Στο "πόδι" η μαθητική κοινότητα της Νάουσας... 

Δυναμικό συλλαλητήριο με μεγάλη συμμετοχή των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του διευρυμένου Δήμου Νάουσας αλλά και των γονιών τους, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/11) στην πλατεία Καρατάσου, στη Νάουσα.

Αιτία η δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει το σύνολο των σχολείων του διευρυμένου δήμου, με την έλλειψη πετρελαίου.

Στην πλατεία Καρατάσου μίλησαν κυρίως εκπρόσωποι γονέων και κηδεμόνων σχολείων, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Μανόλης Γαλίτης πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου, στην ομίλα του τόνισε πως δεν είναι δυνατόν στο τέλος Νοέμβρη, με θερμοκρασίες κάτω από τους 10 βαθμούς τα παιδιά να βρίσκονται στο σχολείο για μάθημα! Δεν θα τα’ αφήσουμε να αρρωστήσουν. 

«Απαιτούμε να στείλει το υπουργείο αμέσως χρήματα για το πετρέλαιο. Να μην χαθεί ούτε μία ώρα διδασκαλία ς λόγω του κρύου. Δεν σκοπεύουμε να πληρώσουμε την θέρμανση ούτε ένα ευρώ αν αυτός είναι ο σκοπός τους. Δεν δεχόμαστε ούτε φιλανθρωπίες από χορηγούς και επιχειρήσεις. Θέλουμε παιδεία δημόσια και δωρεάν για όλα τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως σήμερα Τετάρτη τα σχολεία του διευρυμένου Δήμου Νάουσας παρέμεινα κλειστά μετά από απόφαση του δημάρχου Τάσου Καραματζού.




Πηγή: naousanews.gr, του Βαλάντη Λιόλιου

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Tί θεατρινισμοί είναι αυτοί, κε Καραμπατζέ; Παραιτηθείτε πρώτα από το ΠαΣόΚ της συγκυβέρνησης, και μετά διαμαρτυρηθείτε. Τώρα κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, όχι όμως και τους υπόλοιπους Ναουσαίους, ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο