Στο... σκαμνί Ουσουλτζόγλου, Καραπαναγιωτίδης και συνεργάτες τους


Στο... σκαμνί Ουσουλτζόγλου, Καραπαναγιωτίδης και συνεργάτες τους!

Που τους χάνεις, που τους βρίσκεις, στα δικαστήρια είναι!
Ο λόγος για την Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και άλλους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και για τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη και πρώην νομαρχιακούς συμβούλους (η δεύτερη... παρέα δεν είναι τόσο συχνά), οι οποίοι είχαν δύο διαφορετικές δίκες να αντιμετωπίσουν την Παρασκευή (29/11/2013).

Η Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι μηνύθηκαν από πολίτη για παράβαση καθήκοντος, επειδή ενέκριναν άδεια λειτουργίας καταστήματος, ενώ ο πρώην Νομάρχης και νυν αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας και άλλοι πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι, επειδή μηνύθηκαν από ιδιώτη που επιθυμούσε να δημιουργήσει μονάδα αιμοκάθαρσης, η οποία βρήκε εμπόδια στην σχετική αδειοδότηση από το τότε Νομαρχιακό Συμβούλιο. 

Και στις δύο περιπτώσεις οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι, ωστόσο - ειδικά στην δεύτερη περίπτωση - προκαλούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με την στάση απέναντι σε άτομα που ήθελαν να επενδύσουν στην περιοχή. 

Όπως και να έχει, εφόσον η δικαιοσύνη μίλησε - καλώς ή κακώς - θεωρείται πως ουδέν... μεμπτόν (ποινικά τουλάχιστον) υπάρχει. Για τα πολιτικά ή ηθικά ζητήματα, άλλωστε, αρμόδια δεν είναι τα δικαστήρια, αλλά οι πολίτες με τις επιλογές τους...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο