Τρεις... μονομάχοι για τον Δήμο Βέροιας - Ανατρέπονται όλα τα σενάρια!


Τρεις... μονομάχοι για τον Δήμο Βέροιας - Ανατρέπονται όλα τα σενάρια!

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στις Δημοτικές Εκλογές στη Βέροια και, όπως φαίνεται, θα σχηματιστούν τρεις ισχυροί πόλοι, με "βαριά" ονόματα ο καθένας, ενώ θα υπάρξουν και άλλοι 2-3 υποψηφιότητες, με λίγες πιθανότητες, μπροστά στην "τιτανομαχία", για την θέση της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου...

Ο πρώτος πόλος, θα είναι αυτός της διάδοχης κατάστασης Ουσουλτζόγλου, που θα έχει επικεφαλής τον σημερινό αντιδήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη. Μαζί του θα είναι οι σημερινοί αντιδήμαρχοι και 4-5 άτομα από την σημερινή παράταξη Ουσουλτζόγλου.

Ο δεύτερος πόλος, θα έχει αρχηγό τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη και θα αποτελέσει, στην ουσία, τη συνέχεια του συνδυασμού του Λάζαρου Τσαβδαρίδη.

Ο τρίτος πόλος, θα έχει πολλούς... επικεφαλής! Θα απαρτιστεί από τα πιο "βαριά" και "σταυροφορεμένα" ονόματα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, αλλά θα έχει και άτομα από διάφορους πολιτικούς χώρους. Όπως όλα δείχνουν, οι παλιές... καραβάνες, προκειμένου να υπάρξει συσπείρωση, θα επιλέξουν από κοινού ένα σχετικά άφθαρτο πρόσωπο, με ευρεία αποδοχή και αναγνωρισιμότητα σε όλη την Ημαθία. 
Το InVeria.gr έχει υπόψη του μια πληροφορία σχετικά με όνομα πασίγνωστου γιατρού, που κάθε άλλο παρά προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο προς το παρόν είναι πολύ επισφαλές να αναφερθεί. 
Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα σε αυτή την παράταξη θα είναι ότι η βαρύτητα θα δοθεί στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και όχι στον υποψήφιο Δήμαρχο.

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι θα υπάρξει σίγουρα υποψηφιότητα με την στήριξη του ΚΚΕ, υποψηφιότητα με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και άλλων μικρότερων κομμάτων και ίσως ακόμη μία υποψηφιότητα (το ποιος θα είναι, θα φανεί μετά τον Ιανουάριο).

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανδριανα Πετροπουλου30/11/13, 1:37 π.μ.

    για τον παπαγιαννη που ειναι ο πρωτος απ ολους π δηλωσε οτι θα ειναι υποψηφιος δεν αναφερετε ουτε λεξη, επισης ουτε λεξη για τον μαρκουλη κ ουτε λεξη για καραβασιλη. ποσο ασοβαρη δημοσιογραφια πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεσποινίς "Σοβαρή", το σχόλιο αφορά αυτούς που θεωρούμε πως θα πρωταγωνιστήσουν, όχι όποιους δήλωσαν πως θέλουν ή άλλοι λένε για αυτούς πως θέλουν, να είναι υποψήφιοι.


    Συνεπώς, βάσει των πληροφοριών - εκτιμήσεών μας, αυτοί που αναφέρουμε εμείς θα πρωταγωνιστήσουν, αυτοί που εσείς αναφέρετε, αν κατέβουν όσοι λέτε, θεωρούμε πως θα είναι - αν μη τι άλλο - στην 4η και κάτω σειρά, με αισθητή διαφορά από τους 3 "πόλους".


    Ο χρόνος και τα γεγονότα θα δείξουν αν έχουμε άδικο ή δίκιο.


    Πάντως, επειδή μάλλον διαβάζετε περιστασιακά το InVeria.gr, έχουμε κάνει αναφορές και στις "υποψηφιότητες" για τις οποίες κόπτεστε, αν και μόνο ο ένας εκ των τριών το δήλωσε, όπως και σε άλλα πρόσωπα τα οποία δεν έχετε υπόψιν, αλλά φέρονται να ενδιαφέρονται.


    Οπότε, για να υπερασπιστείτε τον τίτλο της "Σοβαρής", καλό θα ήταν να ξέρετε σε ποιον απευθύνεστε και έπειτα να εκφράζεστε έτσι.


    Ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδριανα Πετροπουλου1/12/13, 12:38 π.μ.

    και θεωρειτε οτι θα πρωταγωνιστησει ο διαδοχος της ουσουλτζογλου; αστειοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο