Βάφτηκε κόκκινη η άσφαλτος στα Τέμπη - Δυστύχημα με εμπλοκή λεωφορείου


Βάφτηκε κόκκινη η άσφαλτος στα Τέμπη - Δυστύχημα με εμπλοκή λεωφορείου...

Δύο χιλιόμετρα από το Μνημείο των 21 μαθητών του λυκείου Μακροχωρίου, η άσφαλτος βάφτηκε για πολλοστή φορά κόκκινη, το βράδυ της Δευτέρας (25/11/2013), όταν ΙΧ - κατά τη διάρκεια προσπέρασης λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης - συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα και τα στην συνέχεια τα δύο οχήματα, ΙΧ και νταλίκα, χτύπησαν το λεωφορείο, όπως μεταδίδει το larisanet, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου Λαρισαίου οδηγού του ΙΧ Μιχάλη Ζιώγα του Ιωάννη.

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε η 6χρονη κόρη του 45χρονου και άλλα 13 άτομα (συνολικά 14), από τα οποία οι 4 βαριά. Οι βαριά τραυματισθέντες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και οι υπόλοιπο στο Πανεπιστημιακό.

Το δυστύχημα συνέβη στο 384 χλμ της Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στις 10.20 μ.μ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το τοπικό ΜΜΕ larisanet.gr, το ΙΧ - με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, επιχείρησε την προσπέραση του ΚΤΕΛ Ν. Θεσσαλονίκης, αλλά από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίες ερχόταν νταλίκα, με την οποία συγκρούστηκε μετωπικά.

Το ΙΧ και η νταλίκα χτύπησαν στη συνέχει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ν. Θεσσαλονίκης, με τα τραγικά αποτελέσματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Η κυκλοφορία στην κοιλάδα των Τεμπών διακόπηκε για πολλές ώρες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο