Βέροια: "η ΑλφαΒήτα της εφηβείας" σήμερα (16/11) στη "Στέγη"


Βέροια: "η ΑλφαΒήτα της εφηβείας" σήμερα (16/11) στη "Στέγη"...

Η  "ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ" του Τμήματος Θεατρικής Δημιουργίας της Κ.Ε.Δ.Α, παρουσιάζει την Θεατρική παράσταση  "η ΑλφαΒήτα της εφηβείας" της   Μάγιας  Δεληβοριά.

H παράσταση θα δοθεί στο ΘΕΑΤΡΟ της  Αντωνιάδειας ΣΤΕΓΗΣ  Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013  στις 7 μ.μ. και θα είναι με ελεύθερη είσοδο.

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο Δημοτικοί φορείς Πολιτισμού και είναι η πρώτη φορά που οι έφηβες - μαθήτριες Λυκείου της Αλεξάνδρειας θα εκπροσωπήσουν το Δήμο τους εκτός πόλεως.

Στη παράσταση συμμετέχουν οι: Μαρία Αλαφατζάνη, Γιώτα Γιδαροπούλου, Πόπη Παναπακίδου, Αθανασία Παράσχου, Χρύσα Πιτσιάβα, Ντίνα Πουλιοπούλου, Ειρήνη Σωτηρίου, Ελσα Τερζοπούλου,  Αφροδίτη Τσαλκιτζή, Δήμητρα Τσαλκιτζή και Ειρήνη Χαριτοπούλου.

Σκηνοθεσία - Σκηνικά: Οδυσσέας Γ. Γωνιάδης
Ενδυμασίες: η ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ 
Βίντεο, επιλογή τραγουδιών και ήχου: Γιώτα Γιδαροπούλου.

Στόχος του Τμήματος Θεατρικής Δημιουργίας της Κ.Ε.Δ.Α,το οποίο από τον Οκτώβριο του 2012 λειτουργεί με δύο θιάσους (ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ  και  ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ), να  καλύψει τη Θεατρική γύμνια της περιοχής.

Με τα δύο έργα που παρουσίασε στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ το περασμένο καλοκαίρι (2012) πέρασε στη συνείδηση των πολιτών  ως μια σοβαρή  προσπάθεια ανατροπής.

Με τα έργα που ετοιμάζει να παρουσιάσει  αυτή τη χειμερινή περίοδο (2013-2014) αλλά και την μεγάλη παραγωγή του καλοκαιριού 2014, είναι βέβαιο πως θα πάρει διαβατήριο για πετάγματα στους ουρανούς  της  ουσιαστικής δημιουργίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο