Βέροια: "Σήκωσαν" χάλκινα και άλλα αντικείμενα από κονσερβοποιία


Βέροια: "Σήκωσαν" χάλκινα και άλλα αντικείμενα από κονσερβοποιία...

Αντικείμενα αξίας 15.700 ευρώ "σήκωσαν" από κονσερβοποιία άγνωστοι δράστες το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή (21 προς 22/11), τα οποία το πρωί της Παρασκευής τα παρέδωσε ένας 37χρονος σε επιχείρηση ανακύκλωσης, ιδιοκτησίας 50χρονου, στη Βέροια.

Αρχικά, προηγήθηκε καταγγελία από νόμιμο εκπρόσωπο εταιρείας κονσερβοποιίας, ότι άγνωστοι δράστες βραδινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή (21/22.11.2013), στη Βέροια, αφού έκοψαν την συρμάτινη περίφραξη των εγκαταστάσεων της ανωτέρω εταιρείας, εισήλθαν σε αυτήν και αφαίρεσαν τέσσερα εξειδικευμένα μπρούτζινα εξαρτήματα από μηχανές κοπής κύβων ροδάκινων, μία ηλεκτρόλυση και ένα επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό δράπανο συνολικής αξίας περίπου 15.700 ευρώ.  

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, σε αστυνομική έρευνα εταιρείας ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων 50χρονου στη Βέροια, βρέθηκαν τα τέσσερα προαναφερόμενα εξειδικευμένα μπρούτζινα εξαρτήματα. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ανωτέρω εξαρτήματα τα διέθεσε στην προαναφερόμενη εταιρεία ανακύκλωσης, πρωινές ώρες της Παρασκευής (22/11), έναντι του ποσού των 140,74 ευρώ, ένας 37χρονος, ο οποίος αναζητείται. 

Ο 50χρονος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, τα ανευρεθέντα εξαρτήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο