Χριστουγεννιάτικο παζάρι και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ΑμεΑ από το ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας


Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ΑμεΑ από το ΚΕΜΑΕΔ...

Χριστουγεννιάτικο παζάρι με τις δημιουργίες των παιδιών του ΚΕΜΑΕΔ θα διοργανωθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας, από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου το απόγευμα και έως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το βράδυ.

Παράλληλα με την έκθεση, θα υπάρξουν και παράλληλες δραστηριότητες, με αποκορύφωμα το βράδυ του Σαββάτου (7/12), όπου θα υπάρχει ζωντανή μουσική, που θα ακούγεται εντός και εκτός Δημαρχείου. 

Ωστόσο, το σημαντικότερο όλων για τη φετινή χρονιά θεωρούμε πως είναι η επίτευξη ενός στόχου που εδώ και χρόνια προετοιμάζεται και αφορά την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ΑμεΑ, σε συνεργασία του ΚΕΜΑΕΔ με το Δημοτικό Ιατρείο Βέροιας και το Νοσοκομείο, με την υποστήριξη των Γενικών Γραμματειών Πρόνοιας και Ισότητας, των Υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης, Πρόνοιας και του Υπουργείου Εσωτερικών, αντίστοιχα.

Καθ' όλη τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου παζαριού, ειδικοί επί του θέματος θα βρίσκονται στο Δημαρχείο και θα είναι έτοιμοι να κάνουν ενημέρωση ή να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των ΑμεΑ, ενώ θα υπάρχει και σχετική προβολή σε γιγαντοοθόνη. 

Στην αφίσα της εκδήλωση, τα Παιδιά της Μέριμνας, αναφέρουν:

Μπαίνουμε σιγά - σιγά στον τελευταίο μήνα του χρόνου. Οι μέρες πλησιάζουν κι εμείς για άλλη μια χρονιά ανοίγουμε μια μεγάλη στολισμένη αγκαλιά σε όλους εσάς που να θέλετε να μας γνωρίσετε.

Ετοιμαζόμαστε εδώ και πολλούς μήνες με πολύ φροντίδα και σε σεβασμό σε αυτό που κάνουμε.

Όμως πάνω απ' όλα είναι η αγάπη που πλημμυρίζει κάθε χειροποίητη δημιουργία που σας προσφέρουμε.
Η παρουσία σας είναι η επιβράβευση των κόπων μας.

Σας περιμένουμε να υποδεχτούμε αυτόν το μήνα μαζί και σας υποσχόμαστε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη βόλτα...
Τα παιδιά της μέριμνας


Τις παραπάνω πληροφορίες μας ανέφερε η Διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης (27/11), σχετικά με τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις στις αρχές Δεκεμβρίου (εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ και χριστουγεννιάτικο παζάρι με τις παράλληλες δράσεις).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο