Δεν τον... παίζουνε τον Αποστόλη!


Δεν τον... παίζουνε τον Αποστόλη!

Κοινό δελτίο Τύπου έστειλαν οι Ημαθιιώτες βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Γεωργία Μπατσαρά. Όπως γράψαμε και παλαιότερα, οι δύο βουλευτές έχουν χαράξει κοινή εσωκομματική γραμμή και, όπως φαίνεται, αφήνουν στην... απ' έξω τον έτερο βουλευτή, τον Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού Τσαβδαρίδης και Βεσυρόπουλος δεν πάνε ποτέ μαζί πια!

Για την ιστορία, το κοινό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τροπολογία με την οποία προτείνεται η μείωση στα 62 (από τα 65) χρόνια, του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών, με 40 χρόνια ασφάλισης ΟΓΑ, κατέθεσαν σήμερα (Παρασκευή 29 Νοεμβρίου) μαζί με 32 ακόμα συναδέλφους τους της Νέας Δημοκρατίας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και η κα. Γεωργία Μπατσαρά.

Η σχετική τροπολογία κατατέθηκε στο υπό συζήτηση Σχέδιο Νόμου «Αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία και λοιπές διατάξεις» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Η προτεινόμενη ρύθμιση του συγκεκριμένου ζητήματος αποτελεί διαχρονικό αίτημα του αγροτικού κόσμου της χώρας, η φύση της εργασίας του οποίου είναι εξαιρετικά βαριά και ανθυγιεινή αλλά και υποκείμενη τις περισσότερες φορές σε ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο