Έκλεψε κινητό από εθελόντρια στην Κοινωνική Αλληλεγγύη Βέροιας


Έκλεψε κινητό από εθελόντρια στην Κοινωνική Αλληλεγγύη Βέροιας...

Όπως είναι γνωστό, το γραφείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Δήμο Βέροιας, επί της οδού Ζωγιοπούλου, δίνει καθημερινά "ανάσες" σε δεκάδες συμπολίτες μας, που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Ωστόσο, κάποιοι δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) ένας νεαρός από τον Δήμο Νάουσας, που πήγε στο γραφείο δήθεν για βοήθεια, ξάφρισε το κινητό μιας εθελόντριας κοινωνικής λειτουργού.

Η νεαρή εθελόντρια, μόλις αντιλήφθηκε την απώλεια του κινητού της κάλεσε αμέσως της αστυνομία και στο σημείο έσπευσε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για την περιγραφή και τα στοιχεία του δράστη, τον οποίο και εντόπισαν λίγη ώρα μετά, έχοντας πάνω του το κλεμμένο κινητό.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ το κινητό επιστράφηκε στην κάτοχό του. Ωστόσο, το θέμα δεν τελείωσε εκεί! Η κοινωνική λειτουργός διαπίστωσε πως από το κινητό έλειπε η κάρτα sim και ενημέρωσε και πάλι τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ζήτησαν από τον δράστη να τους υποδείξει που είναι η κάρτα. Αφού τους το είπε, την βρήκαν και την επέστρεψαν στην κάτοχό της...

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο