Επίσκεψη του "Φιλίππου" στον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί»


Επίσκεψη του "Φιλίππου" στον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί»  

Τον Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί» επισκέφτηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά προπονητές, διοίκηση και αντιπροσωπεία παικτών της ανδρικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας. Η επίσκεψη αυτή τη φορά έγινε το σπίτι του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» που βρίσκεται στην Βεργίνα. 

Την ομάδα υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, καθώς και το επιστημονικό προσωπικό του. Ο κ. Σιδηρόπουλος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία της ομάδας ενώ ενημέρωσε για μια ακόμη φορά για την δραστηριότητα του συλλόγου και το μεγάλο έργο που επιτελείται.

Στη συνέχεια παίκτες, προπονητές και διοίκηση είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά, να ανταλλάξουν ευχές για την Πρωτοχρονιά και να προσφέρουν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Σιδηρόπουλο δόθηκε μια μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες, μιας και αποτελεί ένθερμο οπαδό της ομάδας και δεν χάνει κανένα παιχνίδι.

Τέλος οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαρίστησαν την ομάδα του «Φιλίππου» και ευχήθηκαν σε όλους υγεία και μία αθλητική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» ιδρύθηκε στη Βέροια τον Απρίλιο του 2008. Πρόκειται για μία οργάνωση εθελοντών με βασικό σκοπό την παροχή βοήθειας και προστασίας σε παραμελημένα, κακοποιημένα και εγκαταλειμμένα παιδιά.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο