Η επέλαση των... ΑΕΚτσίδων με προβλήματα σε Βέροια και Θεσσαλονίκη


Η επέλαση των... ΑΕΚτσίδων με προβλήματα σε Βέροια και Θεσσαλονίκη...

Επεισοδιακή ήταν η άνοδος οπαδών της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Γ' Εθνικής με τον Αγροτικό Αστέρα στο "Καυτανζόγλειο" την Κυριακή (29/12), καθώς τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και σε όμορους νομούς (Ημαθία, Πιερία κ.α.) η παρουσία τους δημιούργησε προβλήματα.

Στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το thestival.gr, θερμοκέφαλοι οπαδοί της ΑΕΚ συνεπλάκησαν με φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα, στο πάρκο έξω από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου.

Στην Ημαθία, στα πλαίσια της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων, ακινητοποιήθηκαν λεωφορεία με οπαδούς της ΑΕΚ που επιχείρησαν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη από παρακαμπτήριους δρόμους. Μάλιστα, ο οδηγός ενός λεωφορείου βρέθηκε στη Βέροια και συνελήφθη. 

Το λεωφορείο με τον οδηγό οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ενώ οι επιβάτες μετέβησαν εκεί από το κέντρο της πόλης με τα πόδια.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Α.Δ. Ημαθίας, για να προλάβουν τυχόν επεισόδια από τους κουτοπόνηρους (που νόμισαν ότι θα σπάσουν την απαγόρευση) και θρασύδειλων (που πουλούσαν "τσαμπουκά") οπαδούς της ομάδας της Γ' Εθνικής Κατηγορίας ΑΕΚ.

Γύρω στις 3 μ.μ. της Κυριακής (29/12) οδηγός και συνοδηγός του λεωφορείου αφέθηκαν ελεύθεροι και με συνοδεία αστυνομικών, οδηγήθηκαν μέχρι τον κόμβο Κλειδίου, με κατεύθυνση προς Αθήνα, από όπου και οι περισσότεροι προέρχονταν.

Ο όλος συντονισμός της σύλληψης του οδηγού και του συνοδηγού, καθώς και η χωρίς περαιτέρω απρόοπτα απομάκρυνσή των ανεπιθύμητων οπαδών από την Ημαθία, έγινε από τον Διευθυντή της Α.Δ. Ημαθίας, Ταξίαρχο Νικόλαο Μπαντουβάκη.


(Υ.Γ. - 30/12/2013: Επειδή πολλοί έσπευσαν να μας κατηγορήσουν για... αντιΑΕΚτσίδικα συναισθήματα και άλλα περίεργα, υπογραμμίζουμε πως σεβόμαστε την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της και απλά καταγράφουμε περιστατικά που έπεσαν στην αντίληψή μας. Άλλωστε, αντίστοιχα περιστατικά - και ακόμα πιο σοβαρά - αναδείξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων. Τέλος, συνιστούμε ψυχραιμία και τονίζουμε πως εδώ δεν υπάρχει χώρος για χουλιγκανισμούς, παρά μόνο για υγιή διάλογο)
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο