Η "Βασίλισσα" έδειξε 4 φορές το στέμμα της στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και τον καθήλωσε!


Η "Βασίλισσα" έδειξε 4 φορές το στέμμα της  στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και τον καθήλωσε!

Η ΒΕΡΟΙΑ μετά από δέκα αγωνιστικές κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη, με το 4-3 επί του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση και... επιστρέφοντας στον θρόνο της!

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προηγήθηκαν δις στο παιχνίδι, αλλά με δικό τους από τον Πετράτσι η Βέροια προηγήθηκε για πρώτη φορά με 3-2 και με το γκολ του Μπεν αγκάλιασε την νίκη πριν διαμορφωθεί στο 91΄ το τελικό 4-3.

Η αναμέτρηση

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν το ιδανικό για τον Λεβαδειακό καθώς προηγήθηκε μόλις στην πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι που είχε στο 3΄ με τον Σανγκινέτι που πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Κονέ και έκανε το 0-1.

Η Βέροια αντέδρασε και στο 9΄ απάντησε με την κεφαλιά του Μρντάκοβιτς μετά από σέντρα του Αμαραντίδη από αριστερά και τον Πρζιρόβσκι να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Ο τερματοφύλακας είπε όχι στο 20΄ στο σουτ του Τραπ και στο 24΄ σε αυτό του Αμαραντίδη που στο 38΄ αρνήθηκε στον Κάντζι να κάνει το 0-2 μετά το λάθος του Γεωργιάδη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Βέροια ήταν αυτή που βρήκε γρήγορα το γκολ με τον Μρντάκοβιτς στο 51΄ μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπεν που στην προηγούμενη φάση είδε τον Καλτσά να μην αξιοποιεί την πάσα του στο τετ α τετ με τον Πρζιρόβσκι.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει στο 53΄ με τον Μάντζιο αλλά τα κατάφερε στο 60΄ με τον Ορτέγκα με το ένα – δυο με τον Σκέμπη. Η Βέροια δεν πτοήθηκε και με καταλυτική την παρουσία στην ενδεκάδα της του Ζεκίνιο ισοφάρισε σε 2-2 στο 63΄ με την κεφαλιά του Καλτσά μετά από την σέντρα του Μπεν μέσα από την περιοχή και αριστερά.

Ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού σκόραρε και πάλι αλλά για κακή του τύχη σε βάρος της ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο Πετράτσι στο 70΄ μετά από την κεφαλιά του. Η επίτευξη της ανατροπής και το 3-2 έδωσε επιπλέον ψυχολογία στην Βέροια που στο 79΄ με τον Μπεν που αξιοποίησε την πάσα του Μρντάκοβιτς έκανε το 4-2.

Η Βέροια φλέρταρε και με το 5-2 στο 86΄ αλλά ο Πρζιρόβσκι έπεσα στα πόδια του Μπρντάκοβιτς για να μειώσει ο Λεβαδειακός στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Καπό μετά από την σέντρα του Ορτέγκα στο τελικό 4-3.

MVP

Ο Ζεζίνιο με την είσοδό του στο παιχνίδι στο 54΄ αντί του Μπαργκάν έδωσε στην ομάδα του Ντόστανιτς αυτό που της έλειπε καθώς ανέβασε όλη την ομάδα της Βέροιας, κράτησε μπάλα και είχε σωστές μεταβιβάσεις συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ολοκληρωτική ανατροπή.

Αδύναμος κρίκος

Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν απείλησε ουσιαστικά την άμυνα της Βέροιας μη δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση του Λεβαδειακού.

Φύλλο Αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Καιρός: Ασθενής βροχή

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κούλα (Ξάνθης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης, Σιόντης (46΄ Καλτσάς), Μρντάκοβιτς, Μπεν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπαργκάν (54΄ Ζεκίνιο), Όστοϊτς (75΄ Παυλίδης), Τραπ.

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Σανγκινέτι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Λαμπρόπουλος, Κονέ (74΄ Καπό), Πετράτσι, Μάρτινς, Μάντζιος, Γιάντσης (58΄ Ορτέγκα), Κάντζι (85΄ Βασιλείου).

Γκολ: Σανγκινέτι 3΄, Μρντάκοβιτς 51΄, Ορτέγκα 60΄, Καλτσάς 63΄, Πετράτσι (αυτογκόλ) 70΄, Μπεν 79΄, Κάντζι 91΄

Κίτρινες: Παυλίδης, Τραπ – Πετράτσι, Μάρτινς

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο