Ισοπαλία για τη ΒΕΡΟΙΑ στην Τρίπολη


Ισοπαλία για τη ΒΕΡΟΙΑ στην Τρίπολη... 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) επιστρέφει από την Τρίπολη η Βέροια. Παρότι κινδύνευσε πολλές φορές, είχε σε μεγάλη μέρα τον Καντιμοίρη και κράτησε το μηδέν πίσω. Στον αντίποδα η Βέροια είχε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Στο φιναλε μάλιστα η Βέροια μπορούσε να κλέψει τη νίκη αλλά ο Μπαργκάν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα πλάσαρε αουτ.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 ωστόσο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Βέροια απείλησε πρώτη στο 2' όταν ο Μπεν βρέθηκε σε θέςη βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε ανακόπηκε.
Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 3'. Ο Καράσκο βρέθηκε σε θέση  βολής προσπάθησε να πλασάρει αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα και εκανε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Βέροιας.
Στο 17' είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Κοντοές μπήκε από αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Καράσκο σούταρε με το δεξί αλλά ο Καντιμοίρης απόκρουσε. Στο 22' είχαμε κεφαλιά-πάσα του Λούι στην περιοχή, νέα κεφαλιά ο Σέτι από κοντά, ο Καντιμοίρης μπλόκαρε.
Στο 23' είχαμε απίστευτη ευκαιρία για τη Βέροια! Από λάθος του Γκοϊάν ο Μπαργκάν βγήκε ολομόναχος προ του Ερνάντες, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα απόκρουςε το πλασέ σε κόρνερ!
Στο 27' ήταν η σειρά του Αστέρα.  Ο Καράσκο βγήκε τετ-α-τετ από μπαλιά του Ντε Μπλάσις αλλά ο Καντιμοίρης τον σταμάτησε. Στο 30' τακουνάκι-πάσα του Ντε Μπλάσις, σουτ Μπαράλες από το ημικύκλιο, δύσκολη επέμβαση του Καντιμοίρη σε κόρνερ!
Στο 34' είχαμε άλλη μία φοβερή ευκαιρία για τη Βέροια. Ο Μπεν βγήκε μόνος του από την πάσα του Ζεζίνιο, αλλά πήγε πολύ πλάγια προς τα δεξιά και το πλασέ του κατέληξε άουτ.
Στο 37' νέα ευκαιρία, αυτή τη φορά για τον Αστέρα με τον Χουάνμα να βγαίνει μόνος του αλλά ο Καντιμοίρης βγήκε έγκαιρα και απόκρουσε. Στο 45' κεφαλιά του Εντό από καλή θέση, η μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.
Στο δεύτερο μέρος η Βέροια απείλησε πρώτη. Στο 51' ο Καλτσάς έφυγε στην πλάτη του Ζησόπουλου από δεξιά αλλά προτίμησε να σουτάρει έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Απο εκεί και μετά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να προβληματίζουν ιδιαίτερα την άμυνα της Βέροιας.

Στο 66' ήταν η σειρά του Αστέρα να απειλήσει. Μετά από κόρνερ του Ουσέρο, ο Καντιμοίρης έκανε λάθος έξοδο, ο Ντε Μπλάσις προσπάθησε από κοντά αλλά η μπάλα αποκρούστηκε στη γραμμή απο τον Μπάρμπα. 
Στο τέλειο δεκάλεπτο ο Αστέρας αύξησε την πίεση.  Στο 80' ο Ντε Μπλάσις με το στήθος έστρωσε στον Καράσκο που ήταν σε καλή θέση, αλλά το πλασέ του ήταν απελπιστικά άστοχο και η μπάλα.  Στο 82' ο Ουσέρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Καντιμοίρης απόκρουσε, οι Καράσκο και Σέτι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε κενή εστία! Στο 84' ο Καράσκο βρέθηκε σε καλή θέση στη μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Γκοϊάν, το σουτ του σταμάτησε πάνω στον Μπάρμπα.
Στο 90' τεράστια ευκαιρία για τη Βέροια! Ο Μπαργκάν βγήκε μόνος του από αριστερά σε αντεπίθεση αλλά πλάσαρε άουτ! Στο 94' ο Καντιμοίρης πρόλαβε τον Γκοϊάν και μπλόκαρε.


ΑΣΤΕΡΑΣ: Χερνάντεζ, Λούι (46' Ζαραδούκας),  Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό (75' Μπακασέτας), Σέτι, Μπαράλες (33' Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο.


ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Σιόντης (65' Βεργώνης), Όστοϊτς, Ζεζίνιο (75' Μάνος ) Καλτσάς (91' Ρίος) Μπεν, Παυλίδης, Μπαργκάν.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο