Καταγγελία για αυθαίρετη μόνιμη κατάληψη ράμπας αναπήρων στη Βέροια


Καταγγελία για αυθαίρετη μόνιμη κατάληψη ράμπας αναπήρων στη Βέροια...

Από την κυρία Ειρήνη Τζαβέλα, συμπολίτισσά μας με κινητικά προβλήματα, όπως η ίδια αναφέρει, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία:

Ονομάζομαι Ειρήνη Τζαβέλα και διαμένω στην περιοχή της Πλατείας Κόρακα στην Βέροια. Προσωπικά έχω κινητικά προβλήματα και εγώ και η αδελφή μου, και εδώ και αρκετό χρόνο αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που υπάρχει στην γειτονία μας, καθώς ο ιδιοκτήτης αποσκοπώντας αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό του συμφέρον, έχει τοποθετήσει έξω από το κατάστημά του, και σε απόσταση δύο μέτρων από αυτό, και πάνω στο πεζοδρόμιο διαφημιστική ταμπέλα του καταστήματός του, για να βρίσκουν οι πελάτες του καταστήματός  χώρο για παρκινγκ, αφού όποιος πελάτης του έρθει, η για τον ίδιο, μετακινεί την ταμπέλα και παράνομα και καταχρηστικά καταλαμβάνει τον χώρο για ιδίου όφελος.  

Όσες φορές τον παρατηρήσαμε να μετακινήσει την ταμπέλα για να μπορούμε να μετακινούμαστε χωρίς πρόβλημα, είτε αδιαφόρησε, είτε μας είπε ειρωνικά να του κάνουμε μήνυση, γνωρίζοντας ότι λόγω οικονομικής δυσχέρειας αυτό είναι αδύνατον. Σας στέλνω φωτογραφία από το συγκεκριμένο σημείο στο οποίο σας αναφέρω, και ευελπιστώ κάποιοι αρμόδιοι να ενεργοποιηθούν και να κάνουν τα νόμιμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Εγώ βλέπω στην φωτό τα μηχανάκια να έχουν κλείσει το πεζοδρόμιο. Η τροχαία προφανώς δεν βλέπει τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο