Μήνυση για δημοσιεύματα περί "μίζας" στην γέφυρα Κούσιου προαναγγέλλει η Δήμαρχος Βέροιας


Μήνυση για δημοσιεύματα περί "μίζας" στην γέφυρα Κούσιου προαναγγέλλει η Δήμαρχος Βέροιας...

Με έντονο ύφος, μιλώντας για συκοφάντες της πόλης, καταφέρεται η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, αναφορικά με δημοσιεύματα που άφησαν σαφείς υπαινιγμούς πως έπεσαν... μίζες για την γέφυρα Κούσιου.

Δείτε τι αναφέρει συγκεκριμένα:


Άρρωστα μυαλά που δηλητηριάζουν την τοπική κοινωνία

Παραμονές Πρωτοχρονιάς, σε στιγμές που οι άνθρωποι ανοίγουν τις αγκαλιές τους και ανταλλάσουν ευχές με καλή καρδιά, υπήρξαν στη Βέροια και εκείνοι που το μόνο που είχαν να δώσουν στην κοινωνία ήταν το δηλητήριο που κρύβουν στα κατάβαθα του νοσηρού ψυχικού κόσμου τους.

Και το έκαναν διασπείροντας συκοφαντικό άρθρο στο διαδίκτυο γράφοντας ότι για το έργο της Γέφυρας Κούσιου κάποιοι έχουν πάρει μίζες. Και για να γίνει πιο «εύπεπτη» στο ευρύ κοινό η συκοφαντία σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), κάνουν και παραλληλισμό με το γνωστό σκάνδαλο της δωροδοκίας του Τομπούλογλου.

Για τη γέφυρα Κούσιου όλες οι διαδικασίες έχουν γίνει δημόσια. Τα πάντα έχουν περάσει από εξονυχιστικούς ελέγχους. Κι όποιος πολίτης το επιθυμεί μπορεί ανά πάσα στιγμή να καλέσει κάθε ελεγκτικό μηχανισμό του κράτους για να ζητήσει κι άλλους ελέγχους.

Αυτοί που έγραψαν αλλά και αυτοί που αναμετέδωσαν το συκοφαντικό άρθρο, δεν δείχνουν μόνο το μίσος τους έναντι της Δημοτικής Αρχής αλλά και το αρρωστημένο μίσος τους για την ίδια την τοπική κοινωνία την οποία προσπαθούν να δηλητηριάσουν μέσα στην Πρωτοχρονιά.

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για να λάβει τέλος η ασυδοσία τους.

Η Δήμαρχος Βέροιας

Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο