Ο "Ημαθίων" στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης


Ο "Ημαθίων" στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης...

Η Παγκόσμια και η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, σε συνεργασία με τον Α.Σ. Ημαθίων, το ΚΑΠΑ του δήμου Βέροιας και την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το 3ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παγκρατίου αθλήματος   στο κλειστό γυμναστήριο "ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ" Βέροιας από την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Την Πεμπτη 14 Νοεμβριου εγινε η παρουσιαση του βιβλιου ''Το Παγκρατιο Δια Μεσου Των Αιωνων'' των συγκραφεων κ.Δημητριου Τριγκα και κ. Γεώργιο Κλοκίδη με εκδοτη τον ΑΣ ''ΗΜΑΘΙΩΝ''.

Την Παρασκευή το πρωί στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βέροιας πραγματοποιήθηκε το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παγκρατίου με σκοπό την στρατηγική αναπτύξεις και διάδοσης του αθλήματος...

Οι  αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή με την υπογραφή ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ από τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης κ.ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, οπου συμμετείχαν 14 χώρες και 250 αθλητές/τριες και με κορυφαίους προσωπικότητες του αθλήματος στην Ευρώπη.

Με την εθνική Ελλάδος αγωνίστηκαν αθλητές/τριες του ΑΣΒ ‘’ΗΜΑΘΙΩΝ’’ με σημαντικές επιτυχίες:

Κορομπήλης Ηλίας  Χρυσό μετάλλιο
Μόρα Μαρία Αργυρό μετάλλιο
Χατζηδημητρίου Δημήτριος Αργυρό  Μετάλλιο

Το Δ.Σ του ΑΣ ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' ΒΕΡΟΙΑΣ συγχαίρει τους Αθλητες/τριες για τις επιδόσεις τους και ευχαριστεί τους Εθελοντές και τους χορηγούς του Πρωταθληματος... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο