Οι σκόπελοι που θα συναντήσει ως υποψήφιος Δήμαρχος ο Κ. Καραπαναγιωτίδης


Οι σκόπελοι που θα συναντήσει ως υποψήφιος Δήμαρχος ο Κ. Καραπαναγιωτίδης...

Φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις για την επιθυμία του Κώστα Καραπαναγιωτίδη να θέσει εαυτόν προ της κρίσης των Δημοτών της Βέροιας, για να κατακτήσει το αξίωμα του Δημάρχου και σίγουρα η υποψηφιότητα αυτή θα είχε σοβαρές ελπίδες για επιτυχία, δεδομένης της ευρείας αποδοχής που έχει ο σημερινός αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.

Λίγο η ποντιακή καταγωγή του και η επαγγελματική του ενασχόληση με το ποντιακό τραγούδι, λίγο το ήπιο προφίλ του και η συμπαθητική φυσιογνωμία του, λίγο η επί μακρόν θητεία του στον Β' Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συντελούν στο να είναι ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης αναγνωρίσιμος σε κάθε γωνιά της Ημαθίας.

Από εκεί και πέρα, μένουν δύο πράγματα: Να κάνει - αρχικά - το τελικό βήμα και να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του και, στη συνέχεια, να καταφέρει να πείσει τους πολίτες πως αυτός αξίζει περισσότερο από τους άλλους για να είναι Δήμαρχός τους.

Το πρώτο, είναι το εύκολο, καθώς δεν θα δυσκολευτεί να σχηματίσει συνδυασμό. Το δεύτερο, είναι το δυσκολότερο, καθώς πρέπει να πείσει, αλλά και αυτό να αποτυπωθεί στην κάλπη, έναν κόσμο ιδιαίτερα δύσπιστο, "χτυπημένο" από την κρίση και τα μνημόνια, τα οποία το κόμμα που - άμεσα ή έμμεσα - θα στηρίξει τον κ. Καραπαναγιωτίδη, ψηφίζει και εφαρμόζει.

Δεν αρκεί, λοιπόν, να πείσει απλά τον κόσμο για το πρόσωπό του, αλλά να καταφέρει να βγει αλώβητος και από την "τιμωρητική" ψήφο των πολιτών κατά της ΝΔ...

Θα τα καταφέρει;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο