Ποιοι στόλισαν την οδό Βενιζέλου της Βέροιας;


Ποιοι στόλισαν την οδό Βενιζέλου της Βέροιας; 

Αυτές τις άγιες μέρες ένα μέρος της οδού Βενιζέλου στολίστηκε και επενδύθηκε μουσικά. Πολύς κόσμος μας ρωτά ποιος έκανε όλη αυτή την προσπάθεια, ποιου ιδέα ήταν κ.τ.λ

Βλέποντας μια γενικότερη μιζέρια και έλλειψη εορταστικού κλίματος στην οδό Βενιζέλου σε σχέση με άλλα σημεία της πόλης, εμείς οι καταστηματάρχες της, από το ύψος της Μ. Αλεξάνδρου μέχρι το ύψος της Μαλακούση, αποφασίσαμε  με δικές μας δυνάμεις να δώσουμε έναν εορταστικό τόνο στη Βενιζέλου.

To πνεύμα συνεργασίας αλλά και η διαπίστωση πως μόνο μέσω της συλλογικότητας θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε της κρίσης, μας οδήγησαν σε δύο κινήσεις απλές, φθηνές και όμορφες.

Έτσι τοποθετήσαμε χριστουγεννιάτικα δεντράκια και μουσική ώστε να ομορφύνει το παραμελημένο πλην κεντρικό σημείο της πόλης. 

Προσπαθούμε και μεις όσο μπορούμε να αλλάξει η διάθεση των συμπολιτών μας, να ομορφύνει η πόλη, να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που μας στηρίζουν τόσα χρόνια, με μουσική, φως και τις ολοένα και καλύτερες τιμές!
  
Ευελπιστούμε και υποσχόμαστε του χρόνου να έχουμε καλύτερη οργάνωση, να γιορτάσει και να στολιστεί όλη η Βενιζέλου αλλά και όλη η πόλη για τον ερχομό του Θεανθρώπου και του Νέου Έτους.

Με τιμή και τις καλύτερες ευχές μας

Οι της Βενιζέλου καταστηματάρχες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο