Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας (9/12)


Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας (9/12)...

Συνεδριάζει την Δευτέρα (9/12), στις 6.30 μ.μ., το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, με εννέα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Η συνεδρίαση θα γίνει στο Δημαρχείο Βέροιας και τα θέματα έχουν ως εξής: 

ΘΕΜΑ
1
Συζήτηση για διαχείριση παγίας προκαταβολής ποσού 3.000 Ευρώ.

ΘΕΜΑ


2
Στήριξη και έκδοση ανακοίνωσης στήριξης στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας στις προσπάθειες που πραγματοποιεί για αναθέρμανση της αγοράς της πόλης.

ΘΕΜΑ


3
Εισήγηση για δωρεάν ή όχι παραχώρηση για χρήση του υπ΄αριθμ. 11 γραφείου της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Βέροιας στην Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις».

ΘΕΜΑ


4
Εισήγηση για δωρεάν ή όχι παραχώρηση για χρήση του ορόφου της Γ΄ στάθμης της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Βέροιας στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ" («ΚΑΠΑ»).

ΘΕΜΑ


5
Εισήγηση για δωρεάν ή όχι παραχώρηση για χρήση του χώρου του πρώην «Κοσμοδρομίου» στον Πολιτιστικό-Γυμναστικό Σύλλογο Συνοικισμού Προμηθέα Βέροιας.

ΘΕΜΑ


6
Γνωμοδότηση για την σύνταξη ή μη Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής των Θεόδωρου και Δημητρίου Θεοδωρίκα από τμήμα του υπ΄αριθμ. 36 αγροτεμαχίου της Οριστικής Διανομής του 1931 του αγροκτήματος Βέροιας".

ΘΕΜΑ


7
Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ", στην ΤΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ 33).

ΘΕΜΑ


8
Έγκριση ή μη χορήγησης αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος του ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΜΑΡΙΟΥ,  "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ" (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 8).

ΘΕΜΑ


9
Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος "ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ & ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΦΕ ΣΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ", στην ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ (ΚΟΝΙΤΣΗΣ 30).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο