Συνέλεξαν φάρμακα για Δημοτικό Ιατρείο Βέροιας και Κρατητήρια Ημαθίας


Συνέλεξαν φάρμακα για Δημοτικό Ιατρείο Βέροιας και Κρατητήρια Ημαθίας...

Για 2η χρονιά πραγματοποιήθηκε συλλογή φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στο ισόγειο του Δημαρχείου από το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, της ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και φορέων της πόλης μας και φυσικά δεκάδων συμπολιτών μας που “ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ” κατά την προτροπή του σλόγκαν της συγκεκριμένης δράσης.

Με τη συμμετοχή όλων συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας και των κρατουμένων στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Γεωργιανοί).

Δυστυχώς και φέτος υπάρξαν συμπολίτες μας  που ζητούσαν απεγνωσμένα ένα κουτί φάρμακα, λέγοντας πως ενώ τους τελείωσαν, δεν είχαν χρήματα ούτε για γιατρό, ούτε για ένα νέο σκεύασμα, περιπτώσεις που φυσικά παραπέμφθηκαν για φροντίδα στο Δημοτικό Ιατρείο, το προσωπικού του οποίου και οι εθελοντές Ιατροί προσφέρουν μεγάλο κοινωνικό έργο.

Παραμονή των Χριστουγέννων εκπρόσωποι του ΑΝΔΥ και του Δημοτικού Ιατρείου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, εκπρόσωποι του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, μαζί με την χορωδία της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας που έψαλλαν ποντιακά κάλαντα στην Αστυνομική Δνση Ημαθίας, παρέδωσαν ποσότητα φαρμάκων και ρούχων στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μπαντουβάκη, ανταλλάσσοντας ευχές, δεχόμενοι τη φιλοξενία των Αστυνομικών με Χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους την Εύξεινο Λέσχης Βέροιας, τον ΜΑΣ Καλλιθέας, το Κέντρο Πρόληψης «Πρόσβαση» Π.Ε. Ημαθίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροια, το Συσσίτειο της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Ημαθίας «Αγ. Παρθένιος», τον «Έρασμο», το Σύλλογο Βλάχων Βέροιας, το Σύλλογο Κρητικών Ν. Ημαθίας και τέλος τα εξής μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας: Αντωνιάδου Τριανταφυλλιά, Γκρέζιου Δήμητρα, Σφ Ελπινίκη Βεχτσάλη & Βεχτσάλη Δήμητρα, Θεοδώρου Νικόλαος, Θωϊδης Ιωάννης, Καλούδης Θεμιστοκλής, Κλεότσικας Αντώνιος, Κουρκουτά Νικολέτα, Λαϊου Ελεονώρα – Εμμανουέλα, Λιάκος Αναστάσιος, Μαζαράκη Δημ. Κωνσταντία, Μουρατίδης Γεώργιος, Μπουλασίκης Αναστάσιος, Σφ Νικολαΐδης Μιλτιάδης – Πορφύρη Άννα, Σφ Ελένη Ούτα Νεδέλκου & Αικατερίνη Νεδέλκου, Πάπαρη Ολυμπία, Τάκη Μαρία Χονδροματίδου, Τροχόπουλος Γεώργιος, Τσιαμήτρου Αθηνά – Ελένη, Φουκαλάς Αργύριος, Φυτόπουλος Γεώργιος, Χειμωνίδης Μιλτιάδης, Χοτούρας Αθανάσιος, Αραποστάθη Aθανασία (Καβάσιλα), Λίτος Αθανάσιος (Μαρίνα Ναούσης), Θεοδωρίδης Θεόδωρος (Μακροχώρι), Λιάκος Παναγιώτης (Πλάτανος Αλεξάνδρειας).

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο