Στη Βέροια το 2ο διεθνές τουρνουά χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» (11-16/4/2014)


Στη Βέροια το 2ο διεθνές τουρνουά χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» (11-16/4/2014)...

Το 2ο Διεθνές τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το διάστημα 11-16 Απριλίου 2014. Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Βέροιας, την Δευτέρα (16/12). 

Η άκρως πετυχημένη γιορτή του αθλήματος που άνοιξε τις πύλες του πέρσι στα Βριλήσσια θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερους στόχους στην μητρόπολη του χάντμπολ, τη Βέροια.

Στη συνέντευξη Τύπου έλαβαν τον λόγο η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) Παντελής Χατζηιωάννου, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» μίλησε η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Ψωμιάδου, τον Φίλιππο Βέροιας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Τραπεζανλίδης, ενώ μίλησε και ο πρόεδρος του Συλλόγου "Πρωτοβουλία για το Παιδί", τους σκοπούς του οποίου θα ενισχύσει η διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του τουρνουά Άκης Βαλαβάνης, καθώς και ο αθλητής του χαντμπωλ και βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος.

Το 2ο Διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» θα είναι πιο αναβαθμισμένο από το περσινό με την παρουσία έξι περισσότερων ομάδων. Συγκεκριμένα θα πάρουν μέρος 16 Σύλλογοι, 6 από το εξωτερικό και 10 από την Ελλάδα. 

Πέραν από το αγωνιστικό μέρος του τουρνουά όπως και πέρσι θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΣΥΠΧΕ διεθνές σεμινάριο προπονητών με εξέχουσες προσωπικότητες του παγκοσμίου χάντμπολ.

Στις παράλληλες δραστηριότητες του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» περιλαμβάνεται και η εκπαιδευτική εκδρομή των αγωνιζομένων στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, ώστε οι νεαροί αθλητές να γνωρίζουν την πλούσια ιστορία της Μακεδονίας και τον πολιτισμό της που την έκαναν ξακουστή σε όλο τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο