Στις 28/12 ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας


Στις 28/12 ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας...

Το Σάββατο 28 Δεκμεβρίου 2013, στις 8.00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός των μελών και φίλων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. 

Τα μέλη των τμημάτων μαζί με τους υπευθύνους και τους συνεργάτες τους θα συναντηθούν στην πανέμορφη και φιλόξενη αίθουσα δεξιώσεων «κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες (κάτωθεν της Ν.Π.Ο. Βέροιας – Νάουσας), όπου θα παρουσιάσουν ένα παραδοσιακό ποντιακό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις.

Στην βραδιά συμμετέχουν οι Κυριάκος Τριανταφυλλίδης (τραγούδι), Δημήτρης Παπαδόπουλος (λύρα- αγγείο), Αντώνης Κουβρακίδης (τραγούδι), Σωκράτης Μουρατίδης (λύρα), Δημήτρης Ουσταμπασίδης και Αντρέας Νικηφορίδης (νταούλι) και ο Άκης Γεωργιάδης (αρμόνιο).

Το πιάτο ημέρας περιλαμβάνει 6 ορεκτικά, ποικιλία κρεατικών με εκλεκτή γαρνιτούρα από ρύζι και πατάτα, και συνοδεία ποτού σε απεριόριστη ποσότητα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ε.Λ.Β. Παύλο Σαρημιχαηλίδη (6973370581), τη Γραμματεία της Λέσχης στο τηλέφωνο 23310-72060 (Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη 16.30-20.30), καθώς επίσης και με τους υπευθύνους των τμημάτων και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η τιμή πρόσκλησης είναι 17,00 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο