Θέμα λίγων εβδομάδων η ανακοίνωση συνδυασμού από Μιχαηλίδη - Παυλίδη


Θέμα λίγων εβδομάδων η ανακοίνωση συνδυασμού από Μιχαηλίδη - Παυλίδη...

Μέσα στον Ιανουάριο του 2014 και μάλιστα στο τελευταίο δεκαήμερό του, θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τον συνδυασμό που έχουν στα... σκαριά οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι της ΚΕΠΑ και ΚΑΠΑ, Γιώργος Μιχαηλίδης και Παύλος Παυλίδης, αντίστοιχα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του InVeria.gr

Μάλιστα, επικεφαλής του συνδυασμού αυτού θα είναι ένα από τους δύο, με την πλάστιγγα να γέρνει προς το παρόν υπέρ του Παύλου Παυλίδη!

O "τρίτος πόλος", όπως τον χαρακτηρίσαμε παλαιότερα, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει δυναμικά, αλλά και με αυξημένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, τον Δήμο Βέροιας, ενώ - όπως μαθαίνουμε - ήδη έχει καταρτιστεί το 1/3 του συνδυασμού, χωρίς καν να έχουν αρχίσει οι επίσημες επαφές.

Οι δύο "πολυσταυροφορεμένοι" και έμπειροι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ξεκινήσει επαφές προς κάθε κατεύθυνση. Έτσι, έχουν θετικές απαντήσεις από νέα πρόσωπα, αλλά και έμπειρα στελέχη, τόσο από την "Συμπολιτεία", όσο και από την παράταξη Τσαβδαρίδη.

Επιπλέον, πέρα από τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους, όλα δείχνουν πως στον συνδυασμό θα δούμε πρόσωπα από διάφορους πολιτικούς χώρους, που κατά καιρούς είχαν ενασχόληση με την πολιτική, όπως πρώην νομαρχιακούς και δημοτικούς συμβούλους κ.α.

Όπως και να έχει, αυτό που προσπαθούν οι... εμπνευστές του συνδυασμού, είναι να μην έχει καμία κομματική απόχρωση (είτε με επίσημο "χρίσμα" ή με συντριπτική πλειοψηφία ατόμων που προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο), ενώ θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο "νέο αίμα", στις γυναίκες, αλλά και στις περιοχές εκτός του αστικού ιστού της Βέροιας.

Φαίνονται αποφασισμένοι... Για το αν ο κόσμος θα στηρίξει ή όχι αυτή την κίνηση, είναι θέμα που θα φανεί τον Μάιο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο