Το... προφητικό σχόλιο του InVeria.gr για την "ατμόσφαιρα" της γέφυρας Κούσιου προ 3ετίας


Το... προφητικό σχόλιο του InVeria.gr για την "ατμόσφαιρα" της γέφυρας Κούσιου προ 3ετίας...

Ήταν 2 Νοεμβρίου του 2010, λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, όπου η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου εξελέγη τελικά Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Βέροιας... Εκείνη τη μέρα έγινε η θεμελίωση του "μεγάλου" έργου, που ξεκίνησε "χάρη στην εμπιστοσύνη των δωρητών στο πρόσωπο της Χαρούλας"...

Τότε, βλέποντας τα κατσουφιασμένα πρόσωπα της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, του Νίκου Μαυροκεφαλίδη και του Αντώνη Τσιάρα, φωτογραφημένα κάτω από την πινακίδα "ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ", σχολιάσαμε με χιουμοριστική διάθεση:

εν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα... είμαστε!

Τελικά, η φωτογραφία αποδείχθηκε... προφητική! Και η ατάκα του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου, τότε χρησιμοποιήθηκε με χιουμοριστική διάθεση, αλλά σήμερα πραγματικά αντικατοπτρίζει την πραγματική... ατμόσφαιρα της Δημοτικής Αρχής!



***

Αλλά, για να είμαστε και... επίκαιροι, δημοσιεύουμε και μια ακόμη σχετική φωτογραφία. Είναι από τα άδεια τενεκεδάκια που μοίρασαν οι εκπρόσωποι της e-trikala στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, όταν παρουσίασαν τον "Μήλο των Ξωτικών" στα Τρίκαλα και την πρότασή τους για δημιουργία "Μακεδονικού Χωριού" στη Βέροια, στις 4/12/2013.

Αυτά τα τενεκεδάκια είχαν μέσα τους... Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα (αέρα κοπανιστό δηλαδή!), όπως γράφει και η ετικέτα!



Ως... επιδόρπιο, ορίστε και η... πρωτότυπη έκδοση της ατάκας ("και μη... χειρότερα", που λέει και ο, επίσης, αξέχαστος Παντελής Ζερβός):
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο