Το "Σείριος"... σείστηκε από τον χορό της Πατρίδας! (πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Μια γνήσια ποντιακή βραδιά είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκατοντάδες άτομα το βράδυ του Σαββάτου (28/12) στο κέντρο "Σείριος", όπου έλαβε χώρα ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ευστάθιος Χωραφάς", της Εκκλησίας, του Δημοτικού Σχολείου και της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Πατρίδας.

Στην αρχή της βραδιάς, τρία χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν Ποντιακούς χορούς, ενώ στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συλλόγου της Πατρίδας Αντώνης Καγκελίδης, ο εφημέριος του χωριού π. Διονύσιος Συρόπουλος, ο διευθυντής του σχολείου και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας απηύθυναν χαιρετισμό και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον κόσμο για την στήριξη των προσπαθειών τους και ευχήθηκαν για την επερχόμενη χρονιά.

Ακολούθως, ο Αντώνης Καγκελίδης ενημέρωσε για την απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου "Ευστάθιος Χωραφάς" να απονείμει τιμητικές πλακέτες - ως ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά τους - στον πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) Γεώργιο Παρχαρίδη, ο οποίος έλαβε την πλακέτα από τη Δήμαρχο Βέροιας, και στον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών, πρώην Δημοτικό Σύμβολο Βέροιας και με πολλές άλλες ιδιότητες, Πρόδρομο Τσαμπουλατίδη, ο οποίος έλαβε την πλακέτα από τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη.


Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης που ξεσήκωσε τον κόσμο με τους σκοπούς του και ακολούθησε μια σειρά πόντιων καλλιτεχνών.















Το InVeria.gr, ως προσφορά για τους σκοπούς του συλλόγου της Πατρίδας, πρόσφερε δύο διαφημιστικά πακέτα προς έναν από τους τυχερούς της λαχειοφόρου αγοράς, πέρα από τα δώρα που ούτως ή άλλως κέρδιζε ο κάθε λαχνός.

Αντίστοιχη προσφορά έκαναν και άλλα MME, προσφέροντας ένα διαφημιστικό πακέτο, ενώ στα δώρα περιλαμβάνονταν επίσης άλλα δώρα αξιοπρόσεχτης αξίας (κλιματιστικό, πέλλετ, ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη κ.α.).

Το "παρών" έδωσαν πολλοί, είτε απλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου, της Εκκλησίας, του σχολείου και της ομάδας, είτε πολιτικά πρόσωπα, εκπρόσωποι φορέων κ.α. Μεταξύ αυτών (με παντελή απουσία βουλευτικής εκπροσώπησης) ήταν ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο πρόεδρος και μέλη της ΠΟΕ, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ημαθίας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Καλαϊτζίδης και Δώρα Μπαλτατζίδου, οι αντιδήμαρχοι Άρης Λαζαρίδης και Βασίλης Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Παύλος Παυλίδης, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Θωμάς Αγγελίνας κ.α., ο πρώην βουλευτής Ημαθίας Τάσος Σιδηρόπουλος και άλλοι πολλοί.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο