Το θέμα των επανασυνδέσεων της ΔΕΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας


Το θέμα των επανασυνδέσεων της ΔΕΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας...

Ραντεβού με εντεταλμένο της ΔΕΗ για το θέμα της άμεσης επανασύνδεσης της ΔΕΗ θα έχουν το μεσημέρι της Πέμπτης (11/12) οι τρεις Δήμαρχοι της Ημαθίας, όπως ανακοίνωσε η Δήμαρχος Βέροιας, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης (11/12).

Επί του θέματος τοποθετήθηκε, εκ μέρους της κίνησης "Πολίτες της Βέροιας", ο Νίκος Ασλάνογλου, ο οποίος ζήτησε από την Δημοτική Αρχή να αναφέρει τι έχει κάνει ο Δήμος για τους πολίτες που ζουν χωρίς ρεύμα. 

Επίσης, ο Νίκος Ασλάνογλου έθεσε και το θέμα των πλειστηριασμών, ζητώντας από τον Δήμο να θέσει στην υπηρεσία των πολιτών τους νομικούς συμβούλους του Δήμου.

Ανταπαντώντας η Δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος δεν πρέπει να "παίζει μπαλάκια" με τον κόσμο, τους οποίους στέλνει η ΔΕΗ στον Δήμο.... Για αυτό τον λόγο ζήτησαν οι Δήμαρχοι την συνάντηση με την ΔΕΗ, προκειμένου να συνεργαστούν και να βρουν άκρη επί του θέματος.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μαυροκεφαλίδης σημείωσε πως πολλοί πολίτες επισκέφθηκαν τον Δήμο ζητώντας ενέργειες για τους λογαριασμούς τους, αλλά δεν υπάρχει καμία εγκύκλιος, οδηγία, ενημέρωση από το Υπουργείο, για αυτό και ζητά ο Δήμος το νομικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν.

Το θέμα τέθηκε ως έκτακτο και η συζήτηση ανοίχτηκε (περισσότερα σε επόμενες αναρτήσεις).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο