Το "Βλαχογιάννειο" στα πιο αξιόλογα μουσεία της Ελλάδος


Το "Βλαχογιάννειο" στα πιο αξιόλογα μουσεία της Ελλάδος...

Την Παρασκευή 06-12-2013 επισκέφθηκαν το "Βλαχογιάννειο" μουσείο οι Αστέριος Αποστολίδης και Αλέξιος Παπαπελεκάνος,  μέλη του "Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης" και ως επίσημοι ελεγκτές από το Ελληνικό κράτος, και με την ιδιότητα των αξιολογητών σε θέματα εκθεμάτων, σε θέματα υποδομών και αξιολόγησης ασφάλειας των μουσείων σε όλη την Ελλάδα, πρόγραμμα που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ και το ΕΤΠΑ της Ευρώπης, προέβησαν σε επιθεώρηση του "Βλαχογιάννειου" μουσείου.

Ύστερα από εξονυχιστικό και λεπτομερή έλεγχο οι επιθεωρητές έκριναν πως το "Βλαχογιάννειο" μουσείο πληρεί όλες τις προδιαγραφές και τα "στάνταρς" που ορίζει η Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία για την ορθή, ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των μουσείων, και θεωρείτε πλέον από τα πιο αξιόλογα στο είδος του.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Demetrios Hadjinicolaou6/12/13, 10:41 μ.μ.

    Ἂν οἱ Βλαχογιανναῖοι -αἰωνία αὐτῶν ἡ μνήμη!- τὸ εἶχαν δωρίσει στὸ Δῆμο ἀντὶ γιὰ τὴν Μητρόπολι, τώρα θὰ εἴχαμε μία ἀκόμη γέφυρα Κούσιου.


    Ἐπίσης, ἀξίζουν θερμὰ συγχαρητήρια στὸν ἀπόστρατο ἀξιωματικὸ τῶν Εἰδικῶν Δυνάμεων κο Κανέλλο Ντόντο, τὴν ψυχὴ τοῦ Μουσείου ποὺ κοσμεῖ τὴν Βέῤῥοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο