Απολογισμός Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Κ.Ε.Π.Α. ΒέροιαςΑπολογισμός Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας...

Από την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας εστάλη το παρακάτω δελτίο Τύπου: Η χρονιά τελείωσε  με τον καλύτερο τρόπο για εμάς, αφού  «Τα Χριστούγεννα στον Παραμυθοχώρο» ήταν – κατά κοινή ομολογία – επιτυχημένα.

Χριστούγεννα στον Παραμυθοχώρο

Οι εκδηλώσεις  (δεκατρείς  13 συνολικά)  με επίκεντρο το παιδί, οργανώθηκαν από την Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας  με την υποστήριξη του Δημοτικού Ωδείου, του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  και του Μουσικού Σχολείου Βέροιας.  Χαμόγελα μικρών και μεγάλων γέμιζαν καθημερινά το Χώρο Τεχνών και τη Στέγη , που  είχαν  φορέσει τα γιορτινά τους για να υποδεχτούν τους επισκέπτες. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την Ομάδα Ανεμοσκορπίσματα και ζογκλέρ, παραμυθάδες , μάγους και μια χριστουγεννιάτικη παραμυθοσαλάτα, συνεχίστηκε  με παιδικό θέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, συναυλία του Μουσικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, παρουσίαση του παιδικού τμήματος του ΔΗΠΕΘΕ,  κουκλοθέατρο, και έκλεισε  με τη συναυλία τμημάτων και συνόλων του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας.

Η γωνιά του Παγωτού
Στη διάρκεια των εκδηλώσεων την τιμητική της είχε η γωνιά του παγωτού, ευγενική χορηγία της εταιρείας Plaza των αδελφών Μαυρίδη, αφού μικροί και μεγάλοι συνδύαζαν το «τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Ανάσα για τους γονείς
Μπορεί στις εκδηλώσεις πρωταγωνιστές να ήταν τα παιδιά, όμως και οι γονείς είχαν το δικό τους χώρο.  Ο «Παραμυθοχώρος»  ήταν χώρος συνάντησης  και για τους μεγάλους, μία πραγματική ανάσα για όλους εκείνους που βιώνουν τις συνέπειες της κρίσης στην καθημερινή ζωή.

Δημοτικό Ωδείο  και Μουσικό Σχολείο
Αναμφίβολα, κέρδισαν τις εντυπώσεις οι δύο συναυλίες , αυτή των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βέροιας . Άρτια δουλειά, σωστά επιμελημένη, απόλυτα επαγγελματική! Μπράβο στα παιδιά και στους δασκάλους τους!

Και του χρόνου με υγεία!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο