"Δακρύβρεχτη" κοπή βασιλόπιτας από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας


"Δακρύβρεχτη" κοπή βασιλόπιτας από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας το μεσημέρι της Τετάρτης (22/1/2014), με το ενδιαφέρον να εστιάζεται ωστόσο όχι στο... φλουρί, αλλά στην έκδηλη συγκίνηση του επί 8 χρόνια προέδρου του, Γιώργου Κάκαρη, ο οποίος δεν κατάφερε να ελέγξει τα δάκρυά του, μιλώντας για την θητεία του σε αυτό.



Ο Γιώργος Κάκαρης μίλησε για τις δυσκολίες, αλλά και τις χαρές των 8 χρόνων της προεδρίας του στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και ευχαρίστησε πάνω από όλους την Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, τόσο για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του, όσο και για την έμπρακτη στήριξή της στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., χωρίς την οποία, όπως είπε ο κ. Κάκαρης, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα είχε κλείσει.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζομένους στην Δημοτική Επιχείρηση, τα κατά καιρούς μέλη του Δ.Σ. που είχε καλή συνεργασία (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως είπε), τα ΜΜΕ της Βέροιας που αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς στηρίζουν κάθε δράση του Θεάτρου.

Μιλώντας για το μέλλον του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., εμφανίστηκε απαισιόδοξος, καθώς όπως είπε "δεν  βλέπω ευοίωνο το μέλλον με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο", ενώ τόνισε πως αισθάνεται σαν ένα από τα παιδιά του το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και πραγματικά θα του λείψει (στις 31 Αυγούστου τυπικά λήγει η θητεία του ως προέδρου).

Πιο ψύχραιμη η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ξεκίνησε τον σύντομο χαιρετισμό της από την τελευταία αναφορά του Γιώργου Κάκαρη, σημειώνοντας πως "δεν πρέπει να αφήσουμε να λείψει από κανέναν μας το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., πάση θυσία πρέπει να το κρατήσουμε", ενώ σε άλλη αποστροφή του λόγου της τόνισε πως "δεν θα αφήσουμε το θεσμό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να μαραζώσει".

Αναφερόμενη στην παρουσία της στην κοπή της Βασιλόπιτας, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου τόνισε πως η αρχική της εντύπωση ότι θα ήταν μια τυπική και κλειστού τύπου εκδήλωση ανατράπηκε ευχάριστα όταν διαπίστωσε πως βρισκόταν εκεί όλη η "οικογένειά" της, οι άνθρωποι του πολιτισμού, των ΜΜΕ, αλλά και τα πολιτικά της "παιδιά", εννοώντας τον Γιώργο Κάκαρη, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους εναπομείναντες εν ενεργεία δημοτικούς σύμβουλους που ξεκίνησαν μαζί της, το 2002.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσφάτως ανακοινωθείσα απόφασή της περί μη εκ νέου υποψηφιότητάς της, σημειώνοντας πως την απόφαση αυτή την έλαβε από την περασμένη Άνοιξη, όταν διαπίστωσε πως δεν μπορεί να είναι όσο μαχητικά αυτή θα ήθελε απέναντι στις προκλήσεις της εποχής. "Ήθελα να είμαι σκληρά μάχιμη και πρέπει από άλλη θέση να πολεμήσουμε", είπε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος, υπονοώντας πως δεν μπορεί να κατέχει δημόσιο αξίωμα, όπως αυτό του Δημάρχου, και να δίνει τις μάχες που θέλει, καθώς έτσι ίσως επηρεάζονταν η ήδη δυσχερής θέση του Δήμου.
Από την άλλη, σχολίασε μιλώντας κατ' ιδίαν μόνο με τους δημοσιογράφους, πως πρέπει όλοι να ξέρουν ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει κανείς.





Αναφορικά με το... φλουρί, το έτυχε η εργαζόμενη με τα προγράμματα 5μηνης κοινωφελούς απασχόλησης, Αναστασία Ινσιρίδου.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο