Γιώργος Μιχαηλίδης: Ακούστε πως έχουν τα πράγματα λοιπόν...


Γιώργος Μιχαηλίδης: Ακούστε πως έχουν τα πράγματα λοιπόν...

Άμεσα απάντησε στα ερωτήματα του InVeria.gr σχετικά με τις πολιτικές του κινήσεις ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος επιχειρεί να αποδείξει με την απάντησή του πως όχι μόνο δεν είναι "ανεμοδούρα", αλλά η όλη διαδικασία αποσκοπεί στην δημιουργία ενός πραγματικά πολυσυλλεκτικού και χρήσιμου για τον τόπο συνδυασμού.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, λοιπόν, που είχε μαζί μας, τόνισε:

- Στόχος δικός μου και των ανθρώπων με τους οποίους συνομιλώ, ήταν και παραμένει να είναι η δημιουργία ενός διαπαραταξιακού, πολυσυλλεκτικού συνδυασμού, με όλες τις τάσεις, με νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους. 

- Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, θα συζητούσαμε με κάθε πρόσωπο αξιόλογο το ενδεχόμενο συνεργασίας, είτε από αυτούς που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ή κάποιον άλλον. 

- Αν οι παραπάνω προϋποθέσεις πληρούνται από τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη, τον Χρήστο Σκουμπόπουλο, τον Αντώνη Μαρκούλη ή άλλον, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πόλης, είμαστε διατεθειμένοι να συνομιλήσουμε.

- Ωστόσο, αποκλείουμε κάθε επαφή με τον Κώστα Βοργιαζίδη, που πήρε με υπόγειους τρόπους το "δαχτυλίδι" από τη Δήμαρχο, χωρίς καμία ενδοπαραταξιακή διαδικασία και, φυσικά, αποκλείουμε κάθε συνεργασία με την Χ.Α.

- Απαντώντας στα όσα ακούγονται περί ένταξής μου στον συνδυασμό Καραπαναγιωτίδη, τονίζω και πάλι τα εξής: Η απόφαση δεν θα είναι προσωπική, αλλά θα προκύψει μέσα από διαδικασίες που θα δρομολογηθούν από το "ρεύμα" στο οποίο συμμετέχω. Αν τελικά προκύψει η επιλογή Καραπαναγιωτίδη ή κάποιου άλλου, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

- Όπως και να έχει, ο πολυσυλλεκτικός - διαπαραταξιακός συνδυασμός που θα προκύψει, θα είναι ο νικητής των εκλογών και θα είναι επωφελής για τον Δήμο μας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο