Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για τον θάνατο Τάσου Χατζηευστρατιάδη


Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για τον θάνατο Τάσου Χατζηευστρατιάδη

Από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκαν: Στις 12/12/2013 μας αποχαιρέτησε για πάντα ο σύντροφος των αγώνων και των θυσιών Τάσος.
Γεννημένος στη Βέροια το 1930 με καταγωγή από την Προύσα, στην εφηβεία του πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση κατά των Γερμανών κατακτητών και από νωρίς εντάχθηκε στο κομμουνιστικό κίνημα.

Μέλος της Ε.Δ.Α και του Κ.Κ.Ε κατά την διάρκεια της δικτατορίας ήταν σε συνεχή παρακολούθηση και περιορισμό .

Από το 1974 μέλος και στέλεχος του Κ.Κ.Ε εσωτερικού και της συνέχειάς του , της Α.Κ.Ο.Α , με την οποία, με τη συνεχή, συνεπή και ανιδιοτελή στάση και δράση του συνέβαλε τα μέγιστα στη δημιουργία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α του οποίου υπήρξε και μέλος μέχρι την απώλειά του.

Οι σύντροφοί του , σ΄ αυτή την κοινή πορεία υποσχόμαστε ότι θα τον θυμόμαστε και ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε το όραμά του ,που με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και αγωνιστικά υπηρέτησε ,  για την ανανέωση και  τον εκσυγχρονισμό της Αριστεράς , με χαρακτηριστικά τη δημοκρατία, την ελευθερία , τη δικαιοσύνη και την ισότητα , να το κάνουμε πραγματικότητα.

Στη σύντροφο της ζωής του Σούλα και συνοδοιπόρο των αγώνων του  στο κίνημα, καθώς  και στην οικογένεια του, στους συντρόφους και συνεχιστές της δράσης του και της προσφοράς του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο