Νέα της Ακαδημίας Βέροιας


Νέα της Ακαδημίας Βέροιας...

Στο Νησί Αλεξάνδρειας ταξίδευαν οι νεαροι αθλητές της ΑΚΑΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ και χάρηκαν τα παιχνίδια που έπαιξαν με τους συνομήλικους τους τις ομάδας από την Αλεξάνδρεια.

Οι υπεύθυνοι της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν συγγνώμη από τους γονείς των νεαρών αθλητών για την αργοπορημένη επιστροφή των αθλητών  από το Νησί Αλεξ. αυτό οφείλετε στο ότι η αντίπαλη ομάδα δεν είχε 4 προπονητές για να αγωνιστούν ταυτόχρονα τα 4 τμήματα όπως προβλέπει το πρόγραμμα.

Το προσεχές Σαββατο 18/1/2014 το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΧΙΑΣ με την ομάδα τις Κουλούρας .

Η Διοίκηση οι προπονητές και οι αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ&Α.Ε.Π συγχαίρουν το μέλος της οικογένειας της Ακαδημίας ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ για την ανάδειξη σε  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ  στο τενις ,του εύχονται να είναι γερός και να τον δούμε σε μεγάλα  Grand Slam και με την εθνική ομάδα σε μια ολυμπιάδα.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Παίζοντας κατά διαστήματα σοβαρά και απλά οι νεαροι παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ κατέφεραν να κερδίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Α.Π η οποία προσπάθησε πάλεψε αλλά της στοίχησαν τα αμυντικά της λάθη.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το ευχάριστο  για την ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ήταν η καλή απόδοση των Κούβαρο Μ. Γκιουλέκας Παπαδόπουλο Χ, Παπαδόπουλου Απ., Μουτσά Λ., και Μπρανιώτη και η δυνατότητα για περαιτέρω μεγάλης βελτίωσης όλων των νεαρών αθλητών.
ΣΚΟΡΕΡ:
35΄ΑΠΑΖΙΔΗΣ,   55΄ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ ,60΄ΜΟΥΤΣΑ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ 68΄&75

ΣΥΝΘΕΣΗ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ, ΜΠΡΑΝΙΟΤΗΣ ΚΟΥΒΑΡΟΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (65΄ΤΑΡΑΤΣΙΔΗΣ) ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (70΄ΜΠΙΛΔΙΡΗΣ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ, ΜΠΟΥΓΚΑΡΤΖΙΤΣ (55΄ΜΟΥΤΣΑ )ΣΟΦΙΑΝΝΙΔΗ (60 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ,)ΑΠΑΖΙΔΗ(65΄ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ) ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ (70΄ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Σάββατο  25/1/2014με τα Λευκάδια στο γήπεδο Ραχιάς

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ-Α.Ε.Π ΒΕΡΟΙΑΣ :2-0
Χρυσή νίκη κατάφεραν να πετύχουν οι νεαροι παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μια νίκη που τους δίνει πολλές ελπίδες να πετυχουν τον στόχο τους που είναι η παραμονη της ομάδος στην κατηγορά.
Σκορερ:Μπεσιος στο 15΄&72΄
Καλύτεροι παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ οι νεαροι (γενν.1999) Γαβριηλίδης Χρ. Και Παπαδόπουλος Χρ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Κυριακή  19/1/2014 με  την Δόξα Νάουσας στο γήπεδο παναγιοπούλα
ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ραχιά φιλοξενει τον Ολυμπιακό Ν
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο