Οι ευχές και οι υποσχέσεις του InVeria.gr για το 2014!


Οι ευχές και οι υποσχέσεις του InVeria.gr για το 2014!

Μπήκαμε, λοιπόν, στο 2014, μία χρονιά που - όπως και να έχει - να φέρει ριζικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό (ελπίζουμε προς όφελος των πολιτών), καθώς είναι χρονιά αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών και, πολύ πιθανόν, και βουλευτικών εκλογών. 

Πέρα από τις ευχές της ομάδας του InVeria.gr για Καλή Χρονιά, με υγεία, ευτυχία και ευημερία, ευχόμαστε να υπάρξει σύνεση, να πάψει ο ελληνικός λαός - και οι Βεροιώτες πολίτες - να θεωρείται λάφυρο, αλλά οι κρατούντες και αυτοί που εκλέγει ο κόσμος να λειτουργούν προς το κοινό  και όχι το ίδιο συμφέρον.

Όσον αφορά την δική μας στάση, υποσχόμαστε πως και εντός του 2014 να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αντικειμενική, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, αλλά και ενημέρωση με άποψη, σχόλια και κριτική, κατά πάσης πλευράς. Όπως επίσης για διόρθωση των όποιων αδυναμιών ή λαθών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια, με την ευκαιρία, σας καλούμε να είστε ενεργά δίπλα μας, για να συνεχίσει το InVeria.gr να είναι ένα Μέσο που προβάλλει τα χρήσιμα, παρουσιάζει τα ενδιαφέροντα, αναδεικνύει τα σημαίνοντα και καυτηριάζει τα κακώς κείμενα, χωρίς φόβο και χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς καμία διάθεση ευτελισμού ή υποβάθμισης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και με σεβασμό στους αναγνώστες του και τη νοημοσύνη τους.

Καλή Χρονιά!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο