"Ψυχή" του συνδυασμού αλλά όχι υποψήφιος Δήμαρχος ο Π. Παυλίδης


"Ψυχή" του συνδυασμού αλλά όχι υποψήφιος Δήμαρχος ο Π. Παυλίδης...

Μπορεί να αφέθηκε να εννοηθεί ή δηλώθηκε από άτομα που ήταν κοντά στον Παύλο Παυλίδη ότι αυτός θα είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού που προσπαθεί να σχηματίσει, μέσα από ένα ευρύ φάσμα, ωστόσο - σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του InVeria.gr - ο Παύλος Παυλίδης δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Την πληροφορία αυτή την έχουμε εδώ και 2 εβδομάδες, τουλάχιστον, ωστόσο σεβόμενοι την μη επιθυμία της "πηγής", δεν το δημοσιεύσαμε. Πλέον, το θέμα έχει διαρρεύσει και οι πηγές... αυξήθηκαν!

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει "ηγετικό" ρόλο, καθώς έχει αναλάβει στην συσπείρωση και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ή την "ψυχή", που θα ευελπιστεί να δώσει "ζωή" στο "σώμα" που συγκροτείται. 

Αν θα καταφέρει ο σχεδιαζόμενος συνδυασμός να κατέλθει στις εκλογές αυτόνομος ή θα ενωθεί με άλλο, είναι άγνωστο προς το παρόν. Πάντως, αποκλείεται κάθε σύνδεση με συνδυασμό Βοργιαζίδη και Παπαγιάννη, καθώς ο κ. Παυλίδης την μεν πρώτη υποψηφιότητα θεωρεί ως διάδοχη κατάσταση Ουσουλτζόγλου (και ως εκ τούτου απορρίπτεται), την δεύτερη υποψηφιότητα δε, την θεωρεί ανάξια λόγου, όπως έχουμε αντιληφθεί.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο