Τιμήθηκε και φέτος ο Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ στο Χ/Κ Σελίου


Τιμήθηκε και φέτος ο Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ στο Χ/Κ Σελίου...

Για 16η συνεχόμενη χρονιά γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, προστάτη των "Χιονοδρόμων". Στα πλαίσια του εορτασμού, το πρωί της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου 2014, τελέσθηκε στην ομώνυμη εκκλησία που βρίσκεται στο χώρο του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου (Ε.Χ.Κ.) Σελίου, πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας εψάλη επιμνημόσυνη δέηση για τα αποβιώσαντα ιδρυτικά , διοικητικά, επίτιμα και τακτικά μέλη του Συλλόγου Χιονοδρόμων – Ορειβατών Βεροίας.

Στον εορτασμό παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Ε.Χ.Κ. Σελίου Ανδρέας Παντελίδης, το προσωπικό, μέλη, παλαίμαχοι αθλητές του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βεροίας, ο  επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Μαρμαράς,  ο πρώην πρόεδρος του Ε.Χ.Κ. Σελίου - βουλευτής Κώστας Γιοβανόπούλος και πολλοί φίλοι του αθλήματος, λάτρεις του βουνού και του χιονιού. 

Στον εορτασμό συμμετείχαν και φέτος, νέοι και νέες από τα κατηχητικά σχολεία  της Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, για τους οποίους ο Μητροπολίτης έκοψε βασιλόπιτα.Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο