Το... ανέκδοτο για την Δήμαρχο Βέροιας και η οφειλόμενη παραδοχή


Το... ανέκδοτο για την Δήμαρχο Βέροιας και η οφειλόμενη παραδοχή...

Μπορεί να γίνεται αποδέκτης σφοδρής κριτικής, πολλές φορές πέρα από τα όρια, μπορεί - ως άνθρωπος - να ενοχλείται από τα "κακά λόγια", ωστόσο όχι μόνο δεν τα παίρνει προσωπικά, αλλά αφήνει κάθε πολιτική διαμάχη ή κριτική έξω από τις προσωπικές της επαφές. Ο λόγος για την Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η οποία έχει αποδείξει πως η μνησικακία δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα της.

Μάλιστα, στους δημοσιογραφικούς κύκλους κυκλοφορεί ένα "ανέκδοτο" για την Δήμαρχο, που πραγματικά θεωρούμε πως αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα της, το λεγόμενο "κουλουράκι θες;". Είναι μια ατάκα που έχει μείνει στην... ιστορία, καθώς ακόμα και μετά από έντονες στιγμές, δεν παρέλειπε να προσφέρει... κέρασμα σε όποιον είχε απέναντί της, αποδεικνύοντας έτσι τους τρόπους και την... νοικοκυροσύνη της.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από το InVeria.gr ασκήσαμε κριτική, έντονη πολλές φορές, αλλά ούτε μία φορά (σε αντίθεση με άλλους, συνεργάτες της ή μη) δεν έδειξε πως κρατά κακία, τουναντίον.

Μπορεί, λοιπόν, ως Δήμαρχος να δέχτηκε και να δεχτεί στο μέλλον κριτική, αλλά ως άνθρωπο, γυναίκα και μάνα, εμείς της αποδίδουμε τιμή. Για να λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη...

(φώτο αρχείου από συνέντευξη Τύπου στις 18/11/2009)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο