Το "Βλαχογιάννειο" στο Αυστραλιανό κανάλι SBS


Το "Βλαχογιάννειο" στο Αυστραλιανό κανάλι SBS... 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το δορυφορικό κανάλι SBS μετέδωσε συνέντευξη για το ‘’Βλαχογιάννειο’’ μουσείο στην ομογένεια της Αυστραλίας.

Πιο συγκεκριμένα η Ελληνίδα δημοσιογράφος Έμμα Παπαεμμανουήλ ανταποκρίτρια της ‘’Δημόσιας Τηλεόρασης’’ (πρώην ΕΡΤ) στην Αυστραλία, αλλά και μόνιμη συνεργάτης του δορυφορικού σταθμού παγκοσμίας λήψεως SBS, που είναι ο βασικός πυλώνας ενημέρωσης της ελληνικής ομογένειας της Αυστραλίας, έγινε αποδέκτης πολλών αιτημάτων από τους ομογενείς της Αυστραλίας, προκειμένου το ‘’Βλαχογιάννειο’’ μουσείο και ο συλλέκτης και υπεύθυνος του μουσείου Κανέλλος Ντόντος να προβληθούν στην Ελληνική ομογένεια.  

Η όλη προσπάθεια έγινε γνωστή από τους χιλιάδες φίλους του Κανέλλου Ντόντου στο ‘’fb’’ που τον στηρίζουν πολλά χρόνια,αλλά και μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα www.historicalcollector.gr.

Η συνέντευξη διήρκησε 45 λεπτά και μεταδόθηκε σε δύο μέρη.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος της συνέντευξης που μεταδόθηκε στον σταθμό SBS ραδιοφωνικά σε όλη την Αυστραλία και όχι μόνο http://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/highlight/page/id/311426/t/Kanellos%20Dodos%20/-Historical-collector/

Το γεγονός αυτό αδιαμφισβήτητα προβάλλει την πόλη της Βέροιας και τον πολιτισμό της,καθώς και τους συντελεστές της υλοποίησης του μουσείου, που είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων και ο Κανέλλος Ντόντος. Ευελπιστούμε και στην στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης για την προβολή του εν λόγω μουσείου, το οποίο μουσείο εμμένει να διατηρεί την είσοδο στο κοινό ΔΩΡΕΑΝ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο