Τσαβδαρίδης VS Σιδηρόπουλος σε τοπικό επίπεδο;


Τσαβδαρίδης VS Σιδηρόπουλος σε τοπικό επίπεδο;

Αν και οι δύο πολιτικοί μεταξύ τους δεν είχαν "ανοιχτή" κόντρα, καθώς ο καθένας τους είχε τους... εσωκομματικούς του αντιπάλους να αντιμετωπίσουν (ο Τσαβδαρίδης τον Βεσυρόπουλο και ο Σιδηρόπουλος τον Τόλκα), είναι πολύ πιθανό στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου να έρθουν... ενώπιος - ενωπίω, για την διεκδίκηση του Δήμου Βέροιας.

Ασφαλείς πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος "γλυκοκοιτάει" το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για τη θέση του Δημάρχου Βέροιας και αυτό που τον κρατάει ακόμα στο να προχωρήσει, είναι καθαρά επαγγελματικοί λόγοι.

Από την άλλη, οι εκτιμήσεις (κόντρα στο ρεύμα των προηγούμενων μηνών, που πλέον άρχισε να αλλάζει υπέρ της άποψης που μόνο το InVeria.gr τόλμησε να πει ανοιχτά) για τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη είναι ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εκ νέου υποψηφιότητας για τον Δήμο Βέροιας, ενώ δεν αποκλείεται να του ζητηθεί κάτι τέτοιο και από... ανώτερα κλιμάκια της ΝΔ, προκειμένου να διασφαλιστεί η ενότητα στο πολιτικό χώρο.

Το θέμα είναι πως ο κόσμος θα αντιμετωπίσει την υποψηφιότητα των δύο έμπειρων πολιτικών, δεδομένου ότι προέρχονται από τα κόμματα του πάλαι ποτέ "δικομματισμού", με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο