Τσιούντας - Νεστορόπουλος - Γιαννουλάκης : Τι θα κάνει η... δημαρχιακή τριάδα;


Τσιούντας - Νεστορόπουλος - Γιαννουλάκης : Τι θα κάνει η... δημαρχιακή τριάδα;

Οι δύο πρώην Δήμαρχοι σε καπποδιστριακούς δήμους και ο τρίτος αντιδήμαρχος και προβεβλημένο στέλεχος του Δήμου Βέροιας, φίλοι μεταξύ τους και όλοι τους προερχόμενοι εκ... δεξιών! Ο λόγος για τους Χρήστο Τσιούντα, πρώην Δήμαρχο Δοβρά, Απόστολο Νεστορόπουλο, πρώην Δήμαρχο Απ. Παύλου και Βασίλη Γιαννουλάκη, πρώην αντιδήμαρχο Βέροιας.

Τι θα κάνουν όμως οι τρεις αυτοδιοικητικοί άντρες στις ερχόμενες εκλογές; Ο καθένας τους είχε μια διαφορετική απάντηση, όταν τους συναντήσαμε μαζί σε γνωστό καφέ της Βέροιας.

Ο Χρήστος Τσιούντας μας είπε με νόημα: "Ο χώρος των ανεξάρτητων υποψηφίων Δημάρχων έχει κορεστεί και δεν χωράμε άλλοι... Οπότε δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος". Δεν απάντησε, όμως, αν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος...

Ο Απόστολος Νεστορόπουλος, αρνήθηκε να απαντήσει... on the record, μας έδωσε απάντηση για τις προθέσεις του, ωστόσο ακόμη δεν θέλει να ανακοινωθεί προς τα έξω.

Τέλος, ο Βασίλης Γιαννουλάκης, ήταν σαφής, κλείνοντας έτσι την πόρτα σε όσους ήθελαν ή ήδη τον προσέγγισαν: "Δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο