Αν έχεις κάτι να πεις... τολμάς!


Αν έχεις κάτι να πεις... τολμάς!

Αύριο Παρασκευή (14/2), ημέρα των... ερωτευμένων, επέλεξε ο Χρήστος Σκουμπόπουλος να παρουσιάσει επίσημα τον συνδυασμό του, τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων (πάνω από 50 άτομα).

Με αυτή την εκδήλωση, κλείνει η... τριλογία επίσημων ανακοινώσεων συνδυασμών, που έγινε σε μία εβδομάδα.

Με δεδομένο ότι το ΚΚΕ παρουσιάζει τη Δευτέρα (17/2) τους υποψηφίους και το ότι οι "Ενεργοί Πολίτες" ακόμη δεν έβγαλαν επικεφαλής, ένας μένει που έχει ανακοινώσει πρόθεση υποψηφιότητας, αλλά δεν έχει ακόμα τολμήσει να αντιμετωπίσει τετ α τετ τα ΜΜΕ και τις ερωτήσεις των εκπροσώπων τους.

Είναι γεγονός πως δεν είναι εύκολο να είσαι απέναντι σε 5-10 άτομα, που σε βομβαρδίζουν με ερωτήσεις (όπως έπαθε την Τετάρτη ο Κώστας Βοργιαζίδης ή την Τρίτη ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης). Ωστόσο, μέσα από μία τέτοια διαδικασία φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο του κάθε υποψηφίου και όχι το εικονικό προσωπείο των δελτίων Τύπου και των διαδικτυακών επαφών.

Όσο πιο γρήγορα και όσες πιο πολλές φορές τολμήσουν οι υποψήφιοι να αντιμετωπίσουν τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τόσο θα δείξουν πως έχουν γνώση, συγκροτημένη σκέψη και ικανότητα να διεκδικούν την διαχείριση της τύχης μας... 

Φυσικά, αν κάποιος δεν τολμήσει καν, εννοείται πως με το "κρυφτούλι" προσπαθεί να κρύψει τα... εξόφθαλμα. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο