Εκτός "κούρσας" υποψηφιοτήτων ο Κ. Καλαϊτζίδης - Αιχμές για Βεσυρόπουλο


Εκτός "κούρσας" υποψηφιοτήτων ο Κ. Καλαϊτζίδης - Αιχμές για Βεσυρόπουλο

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Κώστας Καλαϊτζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
"Στην τριαντάχρονη συμμετοχική μου πορεία στα κοινά του τόπου μου, τιμώ και σέβομαι τη σημαντική προσφορά στην πατρίδα τής μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Ν.Δ. 

Κοινός της σκοπός από τη στιγμή της ίδρυσης της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ήταν και ευελπιστώ ότι συνεχίζει να είναι η ανάδειξη ικανών ανθρώπων, όλων των κοινωνικών χώρων και επαγγελμάτων, με γνώμονα την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας.

Δυστυχώς τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο παρασκήνιο τις περασμένες μέρες, με αναγκάζουν να αποσύρω την πρόθεση υποψηφιότητάς μου για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη  Ημαθίας, με τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Ιωαννίδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Προφανώς κάποιοι, οι οποίοι βρίσκονται μακράν νυχτωμένοι εδώ και καιρό από την κοινωνία και την πραγματικότητα, αναζητούν πανεπιστημιακούς τίτλους και πτυχία από το Χάρβαρντ, τα οποία είναι γνωστό που κατάντησαν τη χώρα μας.

Το έχω ξαναδηλώσει ότι, τα δικά μου πτυχία μπορεί να μην είναι ντυμένα με πανεπιστημιακούς τηβέννους, είναι όμως βγαλμένα μέσα από το «πεζοδρόμιο» της  καθημερινότητας και της παραγωγικής διαδικασίας. Μέσα από τη ζωή της επιχείρησής μου, η οποία δίνει οικονομικές εξαγωγικές ανάσες, μαζί με χιλιάδες άλλες, στην ελληνική οικονομία, φέρνοντας συνάλλαγμα από τη φίλη Ρωσία και τις άλλες φίλες ανατολικές χώρες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους βουλευτές κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη και κ. Γεωργία Μπατσαρά, τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, τους χιλιάδες πολίτες της Ημαθίας και την οικογένειά μου για τη στήριξη της υποψηφιότητας μου, η οποία προφανώς δεν άρεσε στους, γνωστούς «άλλους».

Σε αυτούς τους «άλλους» λοιπόν θα ήθελα να τους πω ότι το αυτοδιοικητικό όραμα του Κώστα Καλαϊτζίδη δεν έχει καμιά ανάγκη επιβεβαίωσης από κονκλάβια και μυστικοσυμβούλια ατόμων που έχουν αποτύχει στην τοπική κοινωνία.

Υπήρξα αυτόφωτος, καθαρός, έντιμος και αγωνιστής στην προσωπική μου πορεία και σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσω από εδώ και πέρα.

Επιδιώκοντας την υλοποίηση δημιουργικών στόχων για την Ημαθία μας, με πρώτο και κύριο την κατασκευή του Διοικητηρίου της Περιφερειακής μας Ενότητας, την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Εγνατία-Ημαθία-Πέλλα, την πλήρη απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών πόρων της νέας προγραμματικής περιόδου και την επίλυση σοβαρών προβλημάτων καθημερινότητας, όπως η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο Περιφέρειας.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτοί οι στόχοι θα υλοποιηθούν στο βραχυπρόθεσμο μέλλον με άτομα έμπειρα και ικανά, τα οποία έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν περάσει με άριστα στην αυτοδιοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο