Ημαθία: Έκλεψαν από αρμεκτικό μηχάνημα μέχρι... αιγοπρόβατα!


Ημαθία: Έκλεψαν από αρμεκτικό μηχάνημα μέχρι... αιγοπρόβατα!

Μόνο την... κοπριά δεν πήραν δύο νεαρά άτομα από κτηνοτροφική εγκατάσταση στο Πλατύ Ημαθίας, όταν μπήκαν στον χώρο ιδιοκτησίας 50χρονου και τα... σήκωσαν όλα,  αρμεκτική μηχανή και θήλαστρα, λαμαρίνες, σήτες, μέχρι και 20 αιγοπρόβατα!

Συγκεκριμένα, δύο άτομα, ηλικίας 18 και 26 ετών συνελήφθησαν την Τετάρτη (12/2/2014) απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος Ημαθίας, για ζωοκλοπή και κλοπή από κτηνοτροφική εγκατάσταση. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός επιπλέον ατόμου ηλικίας 47 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας,  οι προαναφερόμενοι, βραδινές ώρες της 6/7.02.2014 και της 10/11.02.2014, σε αγροτική περιοχή του Πλατέος Ημαθίας, αφαίρεσαν από την κτηνοτροφική εγκατάσταση ενός 50χρονου, 1 αρμεκτικό μηχάνημα και 24 θήλαστρα με ισάριθμους παλμοδότες, πλαστικούς σωλήνες και κομπρεσέρ, 1 στέγη από λαμαρίνα με τα μεταλλικά υποστυλώματά της, 1 μεταλλική σήτα περίφραξης μήκους 50 μέτρων, 15 πρόβατα και 5 κατσίκες, συνολικής αξίας 14.150 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων οι συλληφθέντες το διέθεσαν έναντι χρηματικού ποσού σε μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων 47χρονου, σε χωριό της Ημαθίας.

Τελικά, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ως μέσω διάπραξης ανωτέρω πράξεων και
διαρρηκτικά εργαλεία, προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο