"Κόκκινος" συναγερμός στη Βέροια


"Κόκκινος" συναγερμός στη Βέροια...

Στο... κόκκινο βρίσκεται σήμερα Σάββατο (8/2/2014) η αστυνομία της Ημαθίας, λόγω του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, που θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. Ήδη έχει ανακοινωθεί πως απαγορεύεται η μαζική μετακίνηση φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο θα απαιτούνται εισιτήρια που έχουν σφραγιστεί από την αστυνομία.

Οι δρόμοι πέριξ του γηπέδου της Βέροιας θα είναι κλειστοί από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Α.Δ. Ημαθίας, ενώ ακόμη και για τους φιλάθλους της ΒΕΡΟΙΑΣ θα απαγορευτεί η μαζική είσοδος στο γήπεδο.

Τα μέτρα ελέγχου όλων όσων μπουν στο γήπεδο θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά, ενώ στο δυναμικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας θα προστεθούν πολλές διμοιρίες από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.

Όλα τα παραπάνω, σχετικά με τα δρακόντεια μέτρα, αποφασίστηκαν λόγω του κακού παρελθόντος μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Άλλωστε, όπως είχε γράψει στο παρελθόν το InVeria.gr, έχοντας αποκλειστικές πληροφορίες, λεωφορείο οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είχε δεχτεί αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ κατά την κίνησή του επί της Εγνατίας Οδού.

Μια ατμόσφαιρα που μυρίζει... μπαρούτι και κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τον σκοπό ύπαρξης του αθλητισμού.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο