Οι Πρόσκοποι έκοψαν την Πίτα τους


Οι Πρόσκοποι έκοψαν την Πίτα τους...

Από το 5ο Σύστημα Προσκόπων ανακοινώθηκαν τα εξής:

To 5o Σύστημα Προσκόπων Βεροίας έκοψε την βασιλόπιτά του, το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2014 μέσα στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα της λέσχης του.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Σωφρώνιος Φάκας , το μέλος Δ.Σ. της Ε.Π.Π.Βεροίας κ.Στεργιόπουλος Κώστας , ο  διατελέσας Περιφερειακός Έφορος Ημαθίας κ. Ταμπακόπουλος Κώστας, ο  διατελέσας  Πρόεδρος της Ενώσεως  Παλαιών Προσκόπων Βεροίας κ. Σαράφογλου Γρηγόρης,ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΚΣ του 3ου Σ. Δ/Π κ. Λάζος Λάζαρος, κ. Μητάκου Γιάννα και κ.Τομπουλίδου Κατερίνα,  ο Αρχηγός 2ου Συστήματος Δ/Προσκόπων κ.Πιστοφίδης Ορέστης, οι Αρχηγοί : της 3ης Αγέλης κ.Τζατζάκη Ρίτα, της 3ης Ομάδας κ.Καρατζίδης  Κοσμάς, της 7ης Αγέλης κ.Αναστασίου Σωκράτης καθώς και οι διατελέσαντες Αρχηγοί-Υπαρχηγοί  του 5ου Συστήματος και των Τμημάτών του: κ.Αστανάστας Ευτυχιος , κ. Γουναράς Χρήστος,  κ. Κότσιφας Αντώνης , κ.Μπλατσίωτης Δημήτρης, ,κ.Ρουμελιώτης Κώστας, ο κ.Τεγούσης Δημήτρης  καθώς και οι γονείς των μελών μας.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε μια αναφορά από τον Αρχηγό του 5ου Συστήματος κ.Παντελίδη Ανέστη  πάνω στο πρόγραμμα και το παιδαγωγικό έργο των Βαθμοφόρων μέσα στα τμήματα τους, στις περσινές δραστηριότητες τους, καθώς και στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, ζητώντας την συμμετοχή όλων (παιδιών- γονέων - βαθμοφόρων- παλαιών προσκόπων) για την επιτυχία όλων των παραπάνω.

Στην συνέχεια ακολούθησε μια τετραλογία οπτικοποιημένων  παρουσιάσεων σχετικά με την Διάρθρωση και τις Διακρίσεις του 5ου Συστήματος Βεροίας, τις  Δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν  κατά την περσινή χρονιά και τέλος  για τα οφέλη που προσφέρει ο Προσκοπισμός στα νέα παιδιά ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κ.Χασιούρας Γιώργος.

Στην μικρή μας γιορτή, προσφέρθηκε μια  προσκοπική μπλούζα δράσεων σε όλα τα Λυκόπουλά και τους Προσκόπους μας, ενώ στους Ανιχνευτές μας προσφέρθηκε το φωτογραφικό λεύκωμα «Ένας αιώνας προσκοπική Βέροια 1918-2010» το οποίο ήταν μια ευγενική χορηγία της  Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βεροίας.

Η εκδήλωση μας  έκλεισε με την απονομή τιμητικών πλακετών στους  βαθμοφόρους μας:  Κύρκο Αριστοτέλη , Μωυσίδη Θεόδωρο και Ρουμελιώτη Κωνσταντίνο για την πολυετή προσφορά τους στο σύστημα μας καθώς και  την απονομή των δώρων στους τυχερούς της Βασιλόπιτάς μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο