Όργιο φημών για εξαγορά των Σ/Μ "Αρβανιτίδης" - Τι ισχύει τελικά;


Όργιο φημών για εξαγορά των Σ/Μ "Αρβανιτίδης" - Τι ισχύει τελικά;

"Λουκέτο" βάζει στα... γραφεία του (για αρχή) ο όμιλος Αρβανιτίδη, καθώς όλα δείχνουν πως είτε θα πουλήσει ή θα νοικιάσει τα καταστήματά του (όλα ή μέρος τους) στον μεγάλο όμιλο της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Πληροφορίες του InVeria.gr, που εδώ και καιρό εξετάζονται, ανέφεραν πως ήδη έχει γίνει συμφωνία μεταξύ των ημαθιωτών επιχειρηματιών και του μεγάλου Ομίλου και μάλιστα η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ανέλαβε να αναλάβει όλα τα βάρη του και τις οφειλές της αποτυχημένης επιχειρηματικής δράσης του ομίλου Αρβανιτίδη.

Ωστόσο, αυτοί που τα διέδιδαν, μάλλον ευχές εξέφραζαν (ή πετούσαν μελάνι για να θολώσουν τα νερά), καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής που φιλοξενεί δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., καμία συμφωνία δεν έχει γίνει και το μόνο που εξετάζεται είναι η συμφωνία με μισθώσεις καταστημάτων (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγωνία των εργαζομένων στην αλυσίδα Σ/Μ του "Αρβανιτίδη", τόσο για το μέλλον τους, όσο και για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, είναι στο αποκορύφωμα, αφού πλέον ξεκάθαρα έχει φανεί πως ο όμιλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει λουκέτο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο