Τα μηνύματα πίσω από την δήλωση Κ. Καλαϊτζίδη


Τα μηνύματα πίσω από την δήλωση Κ. Καλαϊτζίδη...

Αρκετά σαφής, με μια προσεχτική ανάγνωση, ήταν ο πρώτος σε σταυρούς Περιφεριακός Σύμβουλος από την Π.Ε. Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, του οποίου η δήλωση είχε τρεις πτυχές: Πρώτον, την δήλωση περί μη ενδιαφέροντός του να είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Ιωαννίδη, δεύτερον, τις αιχμές του προς τους "άλλους", εννοώντας από ό,τι αντιλαμβανόμαστε την ομάδα Βεσυρόπουλου και, τρίτον, τις προθέσεις του για το μέλλον...

Σχετικά με το τρίτο, όπως προκύπτει από την ανάγνωση - πίσω από τις λέξεις - της τελευταίας παραγράφου της δήλωσης του Κώστα Καλαϊτζίδη ("Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτοί οι στόχοι θα υλοποιηθούν στο βραχυπρόθεσμο μέλλον με άτομα έμπειρα και ικανά, τα οποία έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν περάσει με άριστα στην αυτοδιοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας"), ο κ. Καλαϊτζίδης συντάσσεται με την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Όπως φαίνεται και από αυτή την περίπτωση, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε πείσμα των... Αθηνών, θα έχει περισσότερα ερείσματα στον κεντροδεξιό χώρο, παρά τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ. 

Είναι τυχαίο;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο