Τι λέει η αστυνομία για την παράσυρση της 42χρονης στην Εγνατία


Τι λέει η αστυνομία για την παράσυρση της 42χρονης στην Εγνατία... 

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του InVeria.gr σχετικά με το τραγικό περιστατικό της Κυριακής, για τον ακαριαίο θάνατο που βρήκε 42χρονη στην Εγνατία Οδό, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ (δείτε το θέμα). 

Το μόνο νεότερο στοιχείο από την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας είναι η ηλικία του οδηγού, ο οποίος δεν φανταζόταν ότι θα βρισκόταν εμπλεκόμενος σε ένα τέτοιο περιστατικό και, όπως λένε οι μάρτυρες, ήταν συγκλονισμένος. 

Από την άλλη, στην επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρονται ορισμένες λεπτομέρειες που υπάρχουν στο δημοσιευμένο ρεπορτάζ του InVeria.gr, ούτε φυσικά πληροφορίες πιο ευαίσθητου χαρακτήρα, που δεν μεταδόθηκαν.

Να σημειωθεί ότι μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από το InVeria.gr, η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία, καθώς δεκάδες site την αναμετέδωσαν και όλοι αναρωτιούνται για τους λόγους που έκαναν τη γυναίκα να κατέβει από το αυτοκίνητο που επέβαινε, μέσα στη νύχτα και πάνω σε έναν αυτοκινητόδρομο, που τα οχήματα τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες...

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας, λοιπόν, αναφέρει:

"Την Κυριακή 23.02.2014 το βράδυ, στο 258χλμ της Εγνατίας Οδού (ύψος Κόμβου Κουλούρας), το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός παρέσυρε 42χρονη ημεδαπή πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 42χρονης

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο