Το 9ο τουρνουά "Δημήτριος Βικέλας" από το Γραφείο Νεότητας Μητρόπολης Βεροίας

    
Το 9ο τουρνουά "Δημήτριος Βικέλας" από το Γραφείο Νεότητας Μητρόπολης Βεροίας...

Από το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκαν τα εξής: Το Γραφείο Νεότητος διοργανώνει για ένατη χρονιά φέτος το επιτυχημένο ‘’τουρνουά αθλητικών εκδηλώσεων Δημήτριος Βικέλας’’, για τα παιδιά που συμμετέχουν στις συνάξεις των παιδιών και των νέων της Μητροπόλεως μας.

Να σημειωθεί ότι την περσινή περίοδο, 2012 – 2013, με την συμμετοχή των 31 ομάδων, ήταν η μεγαλύτερη σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αθλητική διοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το τουρνουά φέτος θα διεξαχθεί σε δύο μέρη, το φθινοπωρινό, το οποίο γίνεται για πρώτη φορά και το κλασικό εαρινό.

Το εαρινό, περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5 για όλα τα τμήματα, (κατώτερο-μέσο-ανώτερο) καθώς και βόλεϊ για τα κορίτσια του γυμνασίου και του λυκείου και θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των μηνών Μαρτίου (πιθανώς), Απριλίου και Μαΐου. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν και φέτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. Μακροχωρίου "Δημήτριος Βικέλας", η δημοτική διεύθυνση του οποίου συμμετέχει στην διοργάνωση όπως και στην διεξαγωγή των αγώνων με την παροχή υλικού αλλά και έμπειρων διαιτητών καθώς και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα διεξαχθεί ένα φιλικό "all star game", γυμνασίου και λυκείου, με παίχτες που θα επιλεγούν από όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα, σε κανονικών διαστάσεων γήπεδο, με την συμμετοχή των αντίστοιχων ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Παρακαλούνται οι κατηχητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος, με τις ομάδες παιδιών των ενοριακών τους συνάξεων, να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο Νεότητος, το αργότερο μέχρι τις 15 Μαρτίου 2014.

Ο διαχωρισμός των ηλικιών των τμημάτων θα είναι αυστηρά στα όρια των τριών βαθμίδων, όσον αφορά το ανώτατο ηλικιακό όριο.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο