Το ΚΚΕ παρουσίασε τους υποψηφίους Δημάρχους του στην Ημαθία


Το ΚΚΕ παρουσίασε τους υποψηφίους Δημάρχους του στην Ημαθία...

Τους υποψηφίους δημάρχους που θα υποστηρίξει στην Ημαθία παρουσίασε την Δευτέρα το ΚΚΕ. Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα της Ελιάς και είχε παλμό. Το κομμουνιστικό κόμμα θα υποστηρίξει στην Βέροια τον Γιώργο Μελιόπουλο, στην Αλεξάνδρεια τον Χρήστο Αλευρά και στη Νάουσα τον Γιώργο Καρτσιούνη. Και οι τρεις είναι νυν δημοτικοί σύμβουλοι με τους Αλευρά, Καρτσιούνη μάλιστα σε ρόλο επικεφαλής και στις εκλογές του 2010. Επίσης παρουσιάστηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σάκης Τσίτσας. 

Στην τοποθέτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιώργος Μελιόπουλος στάθηκε στις παρεμβάσεις της ΛΑΣ στο δημοτικό συμβούλιο (όχι στην αύξηση τελών, όχι στα τροφεία των παιδικών σταθμών, υπέρ των υπαλλήλων που πλήττονται, όχι στην παραχώρηση του γηπέδου στην ΠΑΕ Βέροια κ.α.). "Την ίδια ώρα οι άλλες παρατάξεις συμφωνούσαν όχι μόνο στα κύρια αλλά και στα δευτερεύοντα ζητήματα. Θα είμαστε μπροστά στον αγώνα" είπε ο κ. Μελιόπουλος και πρόσθεσε ότι σε τοπικό επίπεδο υποψήφιοι φορούν την...μάσκα του ανεξάρτητου και του αντιμνημονιακού. 

Οι άλλοι δυο υποψήφιοι, ο Χρήστος Αλευράς και ο Γιώργος Καρτσιούνης αναφέρθηκαν στα προβλήματα που δημιουργούν στα λαϊκά στρώμματα οι πολιτικές των κομμάτων εξουσίας. 

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σάκης Τσίτσης σημείωσε ότι "αποστολή μας είναι οι θέσεις μας να αποτελέσουν εφαλτήριο για νέους αγώνες. Θα απευθυνθούμε σε κόσμο φοβισμένο από τα αστικά κόμματα και τα ΜΜΕ και βρίσκεται μπροστά στα διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ" 

Την κεντρική παρουσίαση των αυτοδιοικητικών θέσεων παρουσίασε το περιφερειακό στέλεχος Σωτήρης Ζαργιανόπουλος.




Πηγή: pliroforiodotis.gr
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο