Βέροια: Άλλοι ανακοινώνουν με τη "σέσουλα" ονόματα και άλλοι πετούν... αετό!


Βέροια: Άλλοι ανακοινώνουν με τη "σέσουλα" ονόματα και άλλοι πετούν... αετό!

Γύρω στα 80 ονόματα υποψηφίων θα ανακοινώσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης τις επόμενες μέρες, ενώ και ο έτερος υποψήφιος Χρήστος Σκουμπόπουλος, που μέχρι στιγμής έχει το... ρεκόρ σε ανακοινωθέντα ονόματα, θα ανακοινώσει και άλλα.

Από την άλλη, αναμένουμε αυτές τις μέρες και τον Κώστα Βοργιαζίδη να... βάλει μπρος και να ανακοινώσει αξιοπρόσεχτο αριθμό ονομάτων, σε αντίθεση με τον Γιάννη Παπαγιάννη, από τον οποίο πάψαμε πια να προσδοκούμε πως θα ανακοινώσει μεγάλο αριθμό υποψηφίων ή θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, καθώς ακόμα, τόσους μήνες μετά την εκδήλωση επιθυμίας του για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, δεν έχει βγει από το... καβούκι του.

Τέλος, αναμένουμε πληθωρική ανακοίνωση ονομάτων από τους "Ενεργούς Πολίτες" - ΣΥΡΙΖΑ, ονόματα από το ΚΚΕ, καθώς και τις αναμενόμενες... συνεργασίες δημοτικών συμβούλων που ψάχνουν "στέγη".

Όσο για μερικούς άλλους συμπολίτες μας, που δήλωσαν ανοιχτά ή διέρρευσαν την πρόθεσή τους για υποψηφιότητα, επιμένουμε πως δεν πρόκειται να σχηματίσουν συνδυασμό και είτε θα συνεργαστούν με έναν από τους 6 υφιστάμενους ή θα πάνε... σπίτια τους.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο